28. februar 2020
Ringsted Festivals direktør, Anders Sørensen, glæder sig over, at kommunen har besluttet at sænke den pris, festivalen betaler for at leje Anlægget.
Ringsted Festivals direktør, Anders Sørensen, glæder sig over, at kommunen har besluttet at sænke den pris, festivalen betaler for at leje Anlægget.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival får bedre vilkår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival får bedre vilkår
Opdateret 29. juli 2014 kl. 12:00
Ringsted - 03. juni 2014 kl. 14:01
Af David Arnholm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Festival er så stort et aktiv for Ringsted Kommune, at byrådet nu vil give festivalen bedre vilkår. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

Et enigt økonomiudvalg besluttede således mandag aften at anbefale, at festivalen fremover skal betale mindre for at leje Anlægget, og at festivalen skal have et længere varsel, hvis kommunen ikke længere vil lade festivalen benytte Anlægget.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år

Hidtil har kommunen og festivalen haft en rammeaftale, der betød, at festivalen i år skulle betale 90.000 kroner for at leje Anlægget. Men ifølge festivalen er det dyrt sammenlignet med, hvad andre kommuner tager for at stille arealer til rådighed for den slags aktiviteter, og i en ny rammeaftale bliver prisen 50.000 kroner.

Festivalen vil også gerne investere i at udvikle faciliteterne i Anlægget, men har tøvet, fordi kommunen hidtil har kunnet smide festivalen ud med et års varsel. Den nye aftale - der formelt skal vedtages af byrådet på mandag - indeholder i stedet et varsel på fem år.

- Vi er simpelthen så glade og ser det som en håndsrækning og et tegn på, at kommunen vil festivalen og et positivt samarbejde, siger festivalens direktør, Anders Sørensen, til DAGBLADET Ringsted.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk