13. april 2021
Jan Jakobsen er langsomt begyndt at vende tilbage til sine hverv i Ringsted. Her er han i et af dem som formand for Handicaprådet under uddeling af Ringsted Kommunes handicappris til Cecilie Møller Kristiansen. Foto: Anders Ole Olsen
Jan Jakobsen er langsomt begyndt at vende tilbage til sine hverv i Ringsted. Her er han i et af dem som formand for Handicaprådet under uddeling af Ringsted Kommunes handicappris til Cecilie Møller Kristiansen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fem måneder efter slemt styrt er byrådsmedlem kommet udenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fem måneder efter slemt styrt er byrådsmedlem kommet udenfor
Ringsted - 09. februar 2020 kl. 08:42
Af Anne Wandahl

For første gang i flere måneder har Handicaprådet i Ringsted Kommune holdt møde med den rigtig formand for bordenden.

arrow Læs også: Byrådspolitiker i alvorligt uheld

Jan Jakobsen sidder i Handicaprådet i sin egenskab af formand for Danske Handicaporganisationers lokalafdeling i Ringsted, men hverken det hverv eller sædet i byrådet for Enhedslisten har han kunnet klare, siden han i slutningen af august styrtede 4,5 meter ned i en grøft.

Det skete, da han på grund af muskelsvind pludselig tabte kræfterne i armene og dermed kontrollen over sin kørestol.

Jan Jakobsen lå i grøften i cirka en halv time, inden redningsarbejdere fik ham op, og en efterfølgende scanning viste brud på venstre ankel, højre underben og venstre håndled.

Det ville have taget pippet fra de fleste, men på grund af muskelsvind og knogleskørhed har skaderne været ekstra svære at få til at hele.

- Det har været en hård kamp. Jeg var ikke uden for en dør i fem måneder, siger Jan Jakobsen.

Han er derfor oplagt nok glad for, at det nu er lykkedes at hele så meget, så hele mødet i Handicaprådet den 4. februar blev klaret.

Efter styrtet søgte Jan Jakobsen i første omgang tre måneders sygeorlov fra byrådet, man da de udløb i begyndelsen af december, var han stavnsbundet til enten sengen eller en stol, fordi især et af bruddene ikke ville hele.

Byrådet forlængede derfor hans orlov. Den udløber først i næste måned, men Jan Jakobsen er så meget i bedring nu, at han sætter dato på sin tilbagevenden til det politiske arbejde.

- Jeg er med på byrådsmødet i april, fastslår Jan Jakobsen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk