16. juni 2019
Erik Thomsen i forgrunden gjorde god figur som ældre lærerfrue. De to øvrige medvirkende var Kirsten Thomsen og Anne Marie Nielsen.
gallery icon

Se billedserie

Erik Thomsen i forgrunden gjorde god figur som ældre lærerfrue. De to øvrige medvirkende var Kirsten Thomsen og Anne Marie Nielsen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel til folkeskolen i Kværkeby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel til folkeskolen i Kværkeby
Ringsted - 29. juni 2012 kl. 23:27
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
Kværkeby: Lidt vemodigt, men også et tiltrængt punktum. Sådan kan sidste skoledag på Kværkeby Skole beskrives, skriver DAGBLADET Ringsted.

- Stemningen var blandet. Det var vemodigt, men som skoleleder Erik Nordentoft sagde i sin afskedstale, så er der også trukket lange veksler på personalet i måneder, så nu er det rart at kunne tegne en streg i sandet og sige: Det er slut, nu skal vi starte på noget nyt, siger skolebestyrelsesformand på Kværkeby Skole Janne Kleffel.

Sidste skoledag blev fejret som sædvanlig med hygge i klasserne og vandkamp og fodboldkamp mellem lærerne og 6. klasses elever.

Også to andre landsbyskoler, Vetterslev Høm Skole og Allindelille Skole havde i dag sidste dag som kommuneskole. Også her åbner nystiftede private skoler op efter sommerferien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk