22. april 2021
I Gyrstinge VVS opfatter Thomas og Niels Olsen er priserne ikke kommet rendende. Tidligere har de skullet finde plads til en erfa-pris og en pris som årets lærlingeplads,  og nu altså Arbejdsgivernes Energipris. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

I Gyrstinge VVS opfatter Thomas og Niels Olsen er priserne ikke kommet rendende. Tidligere har de skullet finde plads til en erfa-pris og en pris som årets lærlingeplads, og nu altså Arbejdsgivernes Energipris. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Familiefirma vinder energipris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Familiefirma vinder energipris
Ringsted - 06. oktober 2016 kl. 12:17
Af Anne Wandahl

De 140 kilometer fra Gyrstinge til Christiansborg og hjem igen blev onsdag aften kørt i særligt højt humør af Niels og Thomas Olsen, far og søn i Gyrstinge VVS.

På hjemvejen kørte de nemlig med et diplom og en skulptur som vindere af Arbejdsgivernes Energipris 2016, skriver DAGBLADET Ringsted.

Arbejdsgiverne - tidligere DS Håndværk og Industri - tæller cirka 2000 virksomheder, hvoraf mange beskæftiger sig med vedvarende og alternativ energi ligesom de i alt 12 ansatte i Gyrstinge VVS.

Det er altså både konkurrenter og kolleger, som har indstillet familien Olsens firma til prisen, der kun uddeles hvert andet år.

- Det er superstort. Vi er meget stolte. Vi er jo et lille firma. Det er en pris, vi nok ikke kommer i nærheden af igen, siger Thomas Olsen.

Gyrstinge VVS er gode til medarbejderplejen, så når der alligevel er arrangeret hyggedag den 28. oktober, bliver den gjort ekstra festligt for at fejre prisen, fortæller Thomas Olsen.

Prisen blev overrakt af energiminister Lars Christian Lilleholt (V) og direktøren for Arbejdsgiverne, Jani Lykke Methmann i forbindelse med konferrencen »Energipolitisk Åbningsdebat«

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk