12. april 2021
Her er borgmester Henrik Hvidesten ved at hejse det grønne flag sammen med nogle af børnene fra Klostermarkens Børnehus. Foto: Peer Rasmussen
Her er borgmester Henrik Hvidesten ved at hejse det grønne flag sammen med nogle af børnene fra Klostermarkens Børnehus. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enigt ansættelsesudvalg har fundet ny leder til Klostermarkens Børnehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enigt ansættelsesudvalg har fundet ny leder til Klostermarkens Børnehus
Ringsted - 06. marts 2021 kl. 07:56

Et enigt ansættelsesudvalg pegede på Louise Johnsen, som ny leder af Klostermarkens Børnehus i Ringsted. Hun tager en årelang erfaring med sig fra Bastionen, hvor hun har været pædagog siden 2009 og senest har hun været souschef i den integrerede institution i kasernekvarteret.

Louise Johnsen har en stor pædagogisk indsigt i 0-6 årige børns udvikling, ligesom hun har erfaring med implementering af de styrkede læreplaner. Hun har en bred viden om kommunens tiltag og indsatser på børneområdet, som hun tager med sig til Klostermarkens Børnehus. Desuden er Louise er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Hun ser frem til ledergerningen i Klostermarkens Børnehus:

- Min vision for Klostermarkens Børnehus er, at det skal være et hus hvor både børn, personale og forældre trives. Det skal være et højkvalitets dagtilbud, hvor de styrkede læreplaner kan mærkes i huset hele dagen, siger hun i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en daginstitution, som har børnene i centrum og som praktiserer en hverdag fyldt med nærvær, glæde og gode sociale relationer. Det er en opgave jeg ser frem til at løfte sammen med både medarbejdere og forældre.

Børnecenterchef Sune Thor Olsen glæder sig på Klostermarkens vegne til, at Louise Johnsen tiltræder 12. april.

- Vi har fundet en rigtig god leder i Louise Johnsen. Hun kommer med en faglig stærk profil og med hendes lange og brede erfaring fra Bastionen, er hun den helt rette til at stå i spidsen for de mange spændende opgaver, der venter i Klostermarkens Børnehus, siger centerchefen.

Louise Johnsen er 35 år. Hun bor i Vigersted sammen med sin mand og deres tre børn.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk