18. september 2020
Der var glæde hos både Enemærke & Petersens administrerende direktør Henrik Mielke (tv.) og direktør for det fynske boliselskab FAB Jacob Michaelsen, da kontrakten var underskrevet. pr-foto
Der var glæde hos både Enemærke & Petersens administrerende direktør Henrik Mielke (tv.) og direktør for det fynske boliselskab FAB Jacob Michaelsen, da kontrakten var underskrevet. pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enemærke&Petersen får byggeprojekt til over 500 mio. kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enemærke&Petersen får byggeprojekt til over 500 mio. kroner
Opdateret 05. november 2019 kl. 12:55
Ringsted - 05. november 2019 kl. 12:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Højstrupparken i Odense står over for en omfattende renovering, og Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) har valgt Ringsted-virksomheden Enemærke & Petersen som hovedentreprenør.

Parterne har underskrevet en kontrakt på 522 millioner kroner, som skal give et velfortjent ansigtsløft til Højstrupparken.

arrow Læs også: Enemærke & Petersen skærper fokus på social dumping med stikprøvekampagne

70 års livlig beboelse i bygningerne har nemlig sat sine spor i Højstrupparken, og derfor ønsker boligselskabet nu at fremtidssikre byggeriet.

Brug for arbejdskraft

Med den store renoveringsopgave skabes der samtidig nye arbejdspladser, da Enemærke & Petersen får brug for lokale kræfter til at løfte det store projekt.

- Det er med stor glæde, at vi har fået kontrakten med FAB, og vi ser meget frem til samarbejdet. Samtidig ser vi også byggeriet som et af de første af mange gode projekter på Fyn, siger Henrik Mielke, der er administrerende direktør i Enemærke & Petersen, i en pressemeddelelse.

Højstrupparken er et af Danmarks bedste eksempler på et muret byggeri, når der tales om almene byggerier fra perioden 1940'erne og 1950'erne.

Byggeprojektet skal fremtidssikre og modernisere hele Højstrupparken og indbefatter blandt andet energirenovering samt nye udearealer.

Snusepraktik

Foruden moderniseringen af Højstrupparken har de to samarbejdspartnere indgået et forpligtende samarbejde med Byg Til Vækst, der skal hjælpe ledige beboere med at komme i såkaldt snuse-praktik på byggepladsen.

Med snuse-praktikken kan borgere stifte bekendtskab med byggebranchen og tilegne sig en række kompetencer, der potentielt kan sikre dem beskæftigelse i byggebranchen.

Det store byggeprojekt sættes i gang i løbet af december 2019 og forventes at være færdigt i starten af 2023.

arrow Enemærke og Petersen vinder pris
12. november 2019 kl. 19:16 Opdateret: kl. 14:04
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk