8. december 2019
Borgmester Henrik Hvidesten (V) klipper den røde snor til indvielsen af den tre måneder forsinkede FGU-skole i Ringsted.
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Henrik Hvidesten (V) klipper den røde snor til indvielsen af den tre måneder forsinkede FGU-skole i Ringsted.
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endelig: Ny skole åbnede efter måneders forsinkelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endelig: Ny skole åbnede efter måneders forsinkelse
Opdateret 14. november 2019 kl. 16:29
Ringsted - 14. november 2019 kl. 16:18
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter tre måneders forsinkelse blev den røde snor endelig klippet til ungdomsuddannelsen FGU Ringsted beliggende ved Campusskolen.

- Det er rigtigt dejligt at være samlet samme sted og være lidt tættere på byen, siger en elev og henviser til uddannelsens midlertidige lokaler i Haraldsted.

- Vi er nok mange, der kommer til at savne den gode udsigt udover søen, og selvom lokalerne der var meget mindre, føltes det alligevel større end her, siger hun om pladsen også andre elever oplever som trang.

- Vi synes, værkstederne er for små, og så har vi på tømrerlinjen været for meget med indover istandsættelsen. Vi har malet vægge i fire uger nu, siger en elev.

Den røde snor

Direktør for FGU Midt- og Østsjælland, Tommy Sylvest, synes det er fantastisk at kunne byde velkommen til den nyindrettede skole, hvor fiskebassinerne og akvarierne dog ikke står klar før februar.

- Jeg har set, de her bygninger lige fra begyndelsen, og at lokalerne nu er blevet vores og indrettet til vores formål, er på tide og rigtigt godt for eleverne, siger Tommy Sylvest.

Borgmester Henrik Hvidesten (V) har set frem til indvielsen, hvor han sjovt nok har haft to kasketter på: For borgmesteren har skulle skrive under på salgspapirerne som sælger og køber fra posterne hos henholdsvis Ringsted Kommune og landsformandsskabet for FGU Danmark.

- Jeg har set rigtigt meget frem til at indvie tilbuddet for eleverne, siger Henrik Hvidesten og tilføjer med henblik på elevernes spørgen efter mere plads i de nye omgivelser.

- Det er selvfølgelig noget, vi skal arbejde på.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk