20. oktober 2021
Mange venner og samarbejdspartnere mødte op til Jan Jakobsens afskedsreceptionen.
gallery icon

Se billedserie

Mange venner og samarbejdspartnere mødte op til Jan Jakobsens afskedsreceptionen.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En sej ildsjæl blev hyldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En sej ildsjæl blev hyldet
Ringsted - 20. september 2021 kl. 07:11
Af Jakob Fønss

Ringsted: Efter næsten 20 år i Ringsted Byråd takkede Jan Jakobsen for nylig af på grund af sygdom. Derfor havde Enhedslisten fredag eftermiddag inviteret til afskedsreception i kulturhuset i Søgade.

Her var der blandt andet en tale af partikollega Henrik Kjær, der ikke lagde skjul på Jan Jakobsens store betydning for partiet.

- Det er med lidt vemod, at jeg skal holde denne tale til dig Jan, fordi du nu skalerer ned. Det er dog vigtigt at understrege, at du stadig er med i kampen. Du er en sej kæmpe og en ildsjæl, som stadig har gå på mod og en stærk vilje, lød det rosende fra Henrik Kjær.

Vil fortsat blande sig
Jan Jakobsen fortsætter i Enhedslistens lokale bagland og fortsætter desuden med flere af sine hverv inden for det handicappolitiske område både lokalt og nationalt.

Der var også rosende ord fra 2. viceborgmester Johnny Brown Lundberg Dahlgaard (V), der holdt tale på vegne af Jan Jakobsens byrådskolleger.

- Vi kommer til at savne dig Jan, for vi kan alle godt blive klogere af at snakke med dig, dog måske ikke politisk, lød det humoristisk fra Venstre-kollegaen, der tilføjede:

- En del synes nok, du har været irriterende at forhandle med, fordi du er stædig og ikke giver op, før der er flyttet et komma og nogle linjer. Det har givet dig indflydelse og givet os andre noget at tænke over. Selv om der har været politisk uenighed undervejs, har du altid været en god ven og kammerat.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk