29. september 2020
Ringstedkoret (billedet) og Rigshospitalets kor med ledsagelse af Ensemble Felix opfører Gabriel Faurés Requiem. PR-foto
Ringstedkoret (billedet) og Rigshospitalets kor med ledsagelse af Ensemble Felix opfører Gabriel Faurés Requiem. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En oplevelse af smuk musik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En oplevelse af smuk musik
Ringsted - 02. oktober 2016 kl. 09:00

Der venter publikum en musikalsk oplevelse mandag den 10. oktober klokken 20 i Skt. Bendts Kirke i Ringsted, hvor Ringstedkoret og Rigshospitalets kor med ledsagelse af Ensemble Felix opfører Gabriel Faurés Requiem.

Desuden er Faurés Cantique de Jean Racine og tre Rosengårdsviser af Rued Langgaard på programmet. Dirigenter er Bjørn Monberg og Birgitte Frandsen, der også spiller på orgel. Koncerten varer en time.

Faurés Requiem er komponeret sidst i 1800-tallet og er anderledes end alle tidligere dødsmesser. For Fauré er døden ikke skræmmende. Hans Requiem er et blidt og følsomt værk, der i smukke, enkle melodier skildrer glæden ved den evige hvile i paradis.

Billetterne koster 100 kroner og kan købes ved indgangen eller i forsalg via BilletNet/ticketmaster og hos Skjold Burne i Ringsted.

Læs mere i Lokalbladet.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk