15. juni 2021
I morgen, lørdag udstiller elever fra Ringsted Musik- og Kulturskole og Akademi K billedkunst og animation. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
I morgen, lørdag udstiller elever fra Ringsted Musik- og Kulturskole og Akademi K billedkunst og animation. Foto: Ringsted Musik- og Kulturskole
Foto: Jacob Brandt Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevudstilling og workshop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevudstilling og workshop
Opdateret 11. juni 2021 kl. 11:32
Ringsted - 11. juni 2021 kl. 10:12

Ringsted Musik- og Kulturskole og Akademi K inviterer til elevudstilling med billedkunst og animation lørdag den 12. juni klokken 11.00 til 15.00 på Ringsted Musik- og Kulturskole.

Trods en sæson i Musik- og Kulturskolen præget af coronanedlukning og fjernundervisning har Musik- og Kulturskolens billedkunst- og animationselever været i fuld gang hele foråret.

Der er blevet malet, tegnet og animeret på distancen, og alt i alt er det blevet til en imponerende samling af fine billedkunst- og animationsværker, som i forbindelse med sæsonafslutningen udstilles i Musik- og Kulturskolens fine rammer lørdag den 12. juni klokken 11.00 til 15.00 på Ringsted Musik- og Kulturskole, Regimentet 3.

Alle er velkomne til at komme forbi og opleve billedkunst-elevernes værker og til premiere på animations-elevernes film.

I forbindelse med udstillingen vil der også være mulighed for at møde underviserne og deltage i mindre workshops ude og inde. Her er der mulighed for at prøve kræfter med billedkunst og animation.

Grundet corona-restriktioner, vil der være krav om fremvisning af gyldigt coronapas og begrænset adgang til deltagelse i workshops - og så vil der helt sikkert være masser af plads, kaffe og sol på plænen ved Musik- og Kulturskolen for alle.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk