28. februar 2020
Mads Hansen (tv) og Alex Bjørn Larsen kom på ufrivillig pause onsdag formiddag sammen med Ringsted Produktionshøjskoles andre festival-hjælpere, mens der blev skaffet flere beslag og andre ting, som manglede.
gallery icon

Se billedserie

Mads Hansen (tv) og Alex Bjørn Larsen kom på ufrivillig pause onsdag formiddag sammen med Ringsted Produktionshøjskoles andre festival-hjælpere, mens der blev skaffet flere beslag og andre ting, som manglede.
Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever bygger til både ganen og bagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever bygger til både ganen og bagen
Ringsted - 30. juli 2014 kl. 18:10
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alt, hvad man drikker, skal nu engang ud af kroppen igen - også på Ringsted Festival.

I løbet af festivallen kan man købe noget at drikke i westernbaren. Og så kan man lige skrå over plænen og nogle meter væk til nye toiletskure. I begge tilfælde kan man sende en venlig tanke til elever fra Ringsted Produktionshøjskole.

arrow Læs også: 10 års arbejde med festival kulminerede i år

De er nemlig med til at bygge Saloonen op onsdag. Toiletterne derimod har taget flere måneder. De er bygget sammen med festivaldirektør Anders Sørensen på Plastfabrikken, som er der, hvor Ringsted Festival blandt andet holder arrangementer udenfor festivaltider.

- Jeg begyndte på produktionshøjskolen i april, og der var de i gang med at bygge toiletskurene. Det kom jeg med i. Så vi har gået længe sammen med Anders og bygget toiletterne, fortæller Mads Hansen til DAGBLADET Ringsted.

Alex Bjørn Larsen begyndte på produktionshøjskolen værkstedslinje for halvanden måned siden. Der er ikke noget galt med skolens værksteder. Det er bare meget federe at være med til noget, som mange har glæde af.

- Det er rigtig hyggeligt her. Her er godt at være. Alle mennesker er glade. Det giver en endnu mere lyst til at lave noget mere. Det er rigtig fedt at være med. Jeg vil gerne se, hvordan her bliver, når der er sort af mennesker ved baren, siger Alex Bjørn Larsen.

arrow Video: Så er festen slut
03. august 2014 kl. 14:31 Opdateret: kl. 14:11
arrow Video: Kings of Rock på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 14:28 Opdateret: kl. 14:31
arrow Video: Herlig lørdag på Ringsted Festival
03. august 2014 kl. 13:15 Opdateret: kl. 13:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk