25. september 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever blev overrasket på sidste skoledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever blev overrasket på sidste skoledag
Ringsted - 19. juni 2020 kl. 15:09

De nåede aldrig til sommerkoncert og afslutningstur, der var ingen eksaminer, og dimissionen blev anderledes, end den plejer at være for eleverne i Ringsted Lilleskoles 9. klasse.

arrow Læs også: Friskole og musikskole indleder samarbejde

Overraskelsen var derfor stor for 9. klasse på Ringsted Lilleskole, da de torsdag eftermiddag kom ud i skolegården efter sidste skoledag på friskolen på Næstvedvej i Vetterslev-Høm ved Ringsted. Her blev de mødt af en flagallé skabt af alle skolens ansatte samt forældre til 9.klasse.

- Eleverne har været gennem et forsømt forår, der gav en markant anderledes afsked til grundskolen, end de sikkert havde forventet. Afslutningsturen til Marielyst blev aflyst, og i stedet tog eleverne til Go High på Gavnø, de fik ikke lov til at gå op til afsluttende eksaminer, og på lørdag skulle der egentlig have været sommerkoncert med 500 mennesker og afsluttende stor dimissionsfest, forklarer skoleleder Ditte Ehlig.

Til gengæld fik eleverne så en fyrstelig afsked, da de kunne gå gennem en flagallé, som gik fra den gamle lærerhave og ud til udeområdet bag skolen.

- Det bliver bare ved, lød det fra flere af de overraskede elever, da de pludselig indså, at de skulle hyldes på hele vandringen.

Her havde lærerne arrangeret et par hyggelige timer som afsked med 9. klasse-eleverne og deres forældre.

Der var meget i Lilleskolens ånd musik og sang, krydret med humoristiske indlæg samt selvfølgelig de mere officielle taler, som i år meget handlede om at drømme og give drømmene.

Endvidere fik alle afgangselever en hemmelige gave med, som skal medtages ved deres reunion om fem år.

21 elever dimitterede i år fra Ringsted Lilleskole, og de skal nu videre på henholdsvis efterskoler og gymnasiale uddannelser.

arrow Skole indgår samarbejde med e-sportsforening
22. juni 2020 kl. 16:04 Opdateret: kl. 13:35
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk