17. januar 2021
Byrådsmedlem og forkvinde for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Britta Nielsen (SF) er konstitueret forkvinde for Handikaprådet, mens Jan Jakobsen (EL) er på sygeorlov. Foto: Jens Wollesen
Byrådsmedlem og forkvinde for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget Britta Nielsen (SF) er konstitueret forkvinde for Handikaprådet, mens Jan Jakobsen (EL) er på sygeorlov. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevator holder stille på femte uge: De har trukket den for langt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevator holder stille på femte uge: De har trukket den for langt
Ringsted - 29. november 2019 kl. 14:34
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Man kan stadig ikke komme op eller ned, hvis man bor i etageejendommen i Sct. Hansgade 49 i Ringsted.

Ejendommens ene elevator fungerer nemlig stadig ikke efter fem ugers stilstand - og det besværliggør handikappede og gangbesværede beboere fra at komme ned fra deres lejligheder, som i øvrigt er indrettet til samme målgruppe.

- Jeg synes, det er synd for beboerne. Det er deres liv og hverdag, der er blevet alvorligt indskrænket med det her elevatorstop, siger Britta Nielsen (SF), der er forkvinde for Social- og Arbejdsmarkedsudvalget, og for tiden også vikarierer i Handikaprådet, mens formand Jan Jakobsen har sygeorlov.

Det er fynske HD Ejendomme, der udlejer lejlighederne i ejendommen. Her er der godt nok en anden, fungerende elevator, men den kan beboerne kun komme til over en række trapper.

Det har hjulpet ejendommens gangbesværede beboere, at der er blevet lagt ramper ud på trapperne, men de blev først lagt ud for en uge siden, fire uger efter elevatornedbruddet skete.

- Udlejerne har et ansvar for at få den ordnet hurtigst muligt, men jeg synes, de har trukket den langt udover rimelighedens grænser. Når lejlighederne netop er lavet med henblik på tilgængelighed, skal de også fungere sådan i praksis, siger Britta Nielsen og tilføjer:

- Det er et must, elevatoren virker. Men det lader ikke til, at udlejeren er voldsomt optaget af at løse problemet.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra HD Ejendomme, der administrerer ejendommen i Sct. Hansgade 49B.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk