16. oktober 2018
Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter fund af død pædagog: Vil se på pasning af børn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter fund af død pædagog: Vil se på pasning af børn
Ringsted - 08. november 2017 kl. 13:04
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 51-årig kvindelig nattevagt i døgninstitutionen Tinsoldaten i Ringsted døde natten til den 27. oktober, mens fem børn lå og sov i institutionen.

arrow Læs også: Pædagog fundet død i daginstitution

Kvinden blev fundet af morgenvagten, og de sovende børn vågnede først, da ambulance og politi kom til institutionen.

- Vi er fortsat i gang med at gennemgå vores nattevagtordning for at afgøre, om der skal ændres i vores procedurer, siger direktør for børne- og skoleområdet Henrik Harder til DAGBLADET.

Umiddelbart betragter han det tragiske dødsfald som en meget sjælden hændelse, og derfor fortsætter den nuværende ordning indtil videre.

Nattevagten i institutionen er alene fra klokken 23 til 05.30, men er ustyret med en overfaldsalarm og en telefon, så vagten kan kontakte nattevagten på det nærliggende ældrecenter Knud Lavard Centret, hvis der opstår et akut behov for hjælp i institutionen.

Henrik Harder henviser desuden til, at kommunen også har mange dagplejere, der er alene med fire til fem børn i løbet af en arbejdsdag.

Ringsted Kommune havde ikke i første omgang fundet det relevant at udsende en pressemeddelelse om sagen, da der er tale om et naturligt dødsfald.

- Vi informerede allerede forældrene i institutionen samme dag, men vi fandt det ikke relevant at informere offentligheden om den ulykkelige hændelse. Vi valgte dog at ændre strategi, da vi tirsdag fik en henvendelse fra BT om sagen, siger Henrik Harder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk