24. oktober 2020
Jystrup Børnehus har ikke haft plads til de alle børn. Nu er Ringsted Kommunes administration ved at undersøge, hvilke muligheder, der er for at skaffe flere pladser lokalt.
gallery icon

Se billedserie

Jystrup Børnehus har ikke haft plads til de alle børn. Nu er Ringsted Kommunes administration ved at undersøge, hvilke muligheder, der er for at skaffe flere pladser lokalt.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter forældrepres: Flere pasningspladser på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter forældrepres: Flere pasningspladser på vej
Ringsted - 17. september 2020 kl. 13:47
Af Ulla Jensen

Der er massivt pres på pasningspladser til børn mellem nul og fem år i Jystrup og Benløse i Ringsted Kommune både nu og fremover. Det har fået forældre fra Jystrup til at lægge pres på kommunen. De ønsker at få deres børn passet tæt på deres bopæl. Og nu er forældrenes bønner tilsyneladende blevet hørt.

Politikerne i Ringsted Kommunes børne- og undervisningsudvalg har bedt om, at Ringsted Kommunes administration undersøger, hvad behovet er og samtidig kommer med et bud på, hvordan kapacitetsproblemerne kan løses.

- Det er helt tydeligt, at vi har nogle udfordringer med at sikre tilstrækkeligt med pladser i Benløse og i særdeleshed i Jystrup. Vi har bedt om et bud på, hvad vi kan gøre både på den korte og på den lange bane, siger formand for Børne- og Undervisningsudvalget Klaus Hansen (V).

Det glæder Jette Kjæp fra Jystrup. Hendes søn var henvist til en vuggestueplads i nabobyen Vigersted, men den løsning fungerede dårligt for både sønnen og familien:

- Nu har han fået en gæsteplads i Børnenes Hus i Jystrup, og det er både han og vi utroligt glade for, siger hun.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk