3. juni 2020
Efter sidste uges corona-relaterede dødsfald på Bengerds Huse, er der igen ro over bostedet, siger centerchef Alice Morsbøl (tv.). Én er rask, én er i bedring, og der er ikke konstateret flere tilfælde af corona.
Efter sidste uges corona-relaterede dødsfald på Bengerds Huse, er der igen ro over bostedet, siger centerchef Alice Morsbøl (tv.). Én er rask, én er i bedring, og der er ikke konstateret flere tilfælde af corona.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter dødsfald på bosted: Der er ro på nu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter dødsfald på bosted: Der er ro på nu

I sidste uge døde en beboer på bostedet Bengerds Huse efter at være blevet smittet med corona-virus. To yderligere var smittet, men begge er i bedring, og der er ikke konstateret yderligere tilfælde, fortæller centerchef.

Ringsted - 07. april 2020 kl. 13:42
Af Victor Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til torsdag i sidste uge afgik en beboer på bostedet Bengerds Huse i Ringsted ved døden efter at være blevet smittet med corona-virus.

Yderligere to beboere blev konstateret smittet og blev placeret i isolation.

Nu er der dog bedring at spore på bostedet, der tæller 40 beboer med fysiske og psykiske handicap. Den ene af de to smittede er erklæret rask igen, mens den anden er i bedring. Det fortæller chef for Social- og Sundhedscenteret i Ringsted Kommune, Alice Morsbøl, til DAGBLADET.

- Faren ser ud til at være drevet over på Bengerds Huse, og der er kommet ro på igen derude. Men vi er selvfølgelig fortsat meget opmærksomme på at tage vores forholdsregler og teste personer, der viser symptomer, siger Alice Morsbøl.

arrow Læs også: Styrelse giver påbud til bosted for rod i medicin og journaler

En række personer på bostedet, både personale og beboere, er efterfølgende blevet testet for corona-virus, men indtil videre er ingen tests kommet tilbage positive.

Samme billede tegner sig på resten af Ringsted Kommunes plejecentre. En række medarbejdere er blevet testet, men ingen er konstateret smittet.

arrow Frustreret søster klager over bosted efter dødsfald
04. april 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 19:50
arrow Centerchef om coronaudbrud: Dybt ulykkeligt
03. april 2020 kl. 20:02 Opdateret: kl. 20:02
arrow Coronasmitte på bosted - en er afgået ved døden
02. april 2020 kl. 16:03 Opdateret: kl. 16:25
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk