21. maj 2019
Pia Holm skal gå den lange vej fra Nordre Ringvej for at nå ned til bymidten. Normalt går hun dog op til Lærdansk i Nørregade. Foto: Ulla Jensen
gallery icon

Se billedserie

Pia Holm skal gå den lange vej fra Nordre Ringvej for at nå ned til bymidten. Normalt går hun dog op til Lærdansk i Nørregade. Foto: Ulla Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter busomlægning: Pia må gå på krykker gennem byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter busomlægning: Pia må gå på krykker gennem byen
Ringsted - 16. maj 2018 kl. 15:28
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 65-årige pensionerede folkeskolelærer Pia Holm fra Ringsted fik ny hofte i 2015.

arrow Læs også: Torv bliver indviet om 16 dage

Det gik desværre ikke så godt, som hun havde håbet. Derfor er hun i dag nødt til at bruge en eller to krykker, når hun skal gå mere end nogle få meter.

Det giver nogle udfordringer, når hun skal passe sit frivillige arbejde på Lærdansk-centeret, hvor hun hjælper lærerne med at få eleverne til at tale så meget dansk, som overhovedet muligt.

Det er blevet noget af en udfordring at nå frem fra bopælen på Abelsvej til centrum af Ringsted, efter busruterne er blevet omlagt som følge af arbejdet på Torvet og i Nørregade. Nu skal man enten stå af på Ringsted Station eller ved busstoppestedet ved Ringsted Kongrescenter på Nordre Ringvej.

Pia Holm bruger i dagligdagen byens busser til at komme rundt, da hendes mand bruger parrets bil til at komme på arbejde på Vigersted Skole.

- Før i tiden kunne jeg stå af ved Stakladen. Nu skal jeg stå af ved stoppestedet ude på omfartsvejen, og så vandrer jeg gennem Nørregade med to krykker. Det er ikke nogen nem oplevelse, fortæller Pia Holm, der har været igennem fem operationer i den samme hofte.

- Det er ikke særlig rart. Når jeg har gået den lange vej til centret, har arbejdet i to timer og så skal den gå den lange vej igen, er jeg meget træt og har somme tider smerter, afhængig af, om det er en god dag eller en dårlig dag. Så er jeg lige klar til en middagslur, siger Pia Holm.

Hun kunne godt ønske sig, at der var blevet gjort noget mere fra Ringsted Kommunes side for at sikre busforbindelserne ind til bymidten i den periode, arbejdet står på.

arrow Tissetrængende skal tale til en videoskærm
04. maj 2018 kl. 18:40 Opdateret: kl. 17:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk