23. september 2020
Dansk Dyrekremering udvidede i 2018 med et krematorium i Ringsted.
Dansk Dyrekremering udvidede i 2018 med et krematorium i Ringsted.
Foto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrekrematorium solgt for millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrekrematorium solgt for millioner
Ringsted - 24. januar 2020 kl. 13:32
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Dyrekremering, der i 2018 åbnede et dyrekrematorium i Benløse, er blevet solgt til den internationale koncern AniCura, der har over 300 dyrlæger og dyrehospitaler i Europa. Det skriver Jyllands-Posten fredag.

arrow Læs også: Dyrekrematorium er lukket kort tid efter opkøb

Salget af firmaet, som blev startet i jyske Hedensted i 2005 af Knud Ribergaard og og hans hustru, har indbragt parret i omegnen af 14 millioner kroner, skriver avisen, der har kigget på det seneste regnskab fra Knud Ribergaards private holdingselskab.

Da Dansk Dyrekremering startede i 2005 var kremering af kæledyr langt mindre udbredt end i dag. Den stigende popularitet har medført, at firmaet syv år i træk har haft overskud.

- Vi kalder det ikke kæledyr, men familiedyr, for i dag er en hund eller kat en del af vores familie og er nærmest som et barn. Jeg hører ofte fra dem der vælger at kremere deres familiedyr, at de gør det, fordi de synes at det føles som den rigtige måde, at sige farvel til deres hund eller kat på, fortalte daglig leder af Dansk Dyrekremering i Ringsted, Henrik Larsen, til DAGBLADET i 2018.

Salget sker, da Knud Ribergaard og konen har valgt at gå på pension. Hos AniCura glæder man sig over overtagelsen.

- Vi er glade for, at Dansk Dyrekremering har valgt at blive en del af AniCura i forbindelse med den tidligere ejers ønske om pensionering.
I AniCura er størstedelen af vores arbejde at forebygge sundhedsproblemer og diagnosticere og behandle sygdom hos kæledyr. En anden, og utrolig vigtig del af vores arbejde, er at sørge for at kæledyrene kommer herfra på en værdig og god måde. For os er det derfor en naturlig forlængelse af vores virksomhed at Dansk Dyrekremering, som deler vores værdier, er blevet en del af AniCura, skriver Siri Renée, der er leder af marketing og kommunikation hos firmaets danske afdeling, i et mailsvar til DAGBLADET.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk