1. december 2020
Claus Thorsager Olesen, Thorzager spiller egne elektroniske kompositioner ved koncerten. Pr-foto
Claus Thorsager Olesen, Thorzager spiller egne elektroniske kompositioner ved koncerten. Pr-foto
Foto: HANS KRISTIAN HANNIBAL-BACH
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Drømte mig en drøm" - Classic møder Electronica

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Drømte mig en drøm" - Classic møder Electronica
Ringsted - 19. november 2020 kl. 06:38

I Klostermarkskirken på Ahornallé i Ringsted er der torsdag den 26. november klokken 19.30 koncert med Ringsted Sogns Ungdomskor, Karina Agerbo og Thorzager.

Ved den traditionelle Natkirke i Sct. Bendts tilbage i januar oplevede næsten 500 publikummer et nyt samarbejdet mellem Ringsted Sogns Ungdomskor og Thorzager. Nu er der igen mulighed for at opleve krydsfeltet mellem ældre traditionelle sange og elektronisk musik.

"Drømte mig en drøm" referere til den ældste nordiske sang der er nedskrevet for næsten 700 år siden, og er en af de sange som koret kaster sig ud i til koncerten. Man vil derudover kunne høre musik og sange af blandt andre B.S. Ingemann, Bach, Enya, Vangelis, og Thorzager.

Aftenen bliver en eksperimenterende musikalsk legeplads hvor der venter publikum en utraditionel og spændende oplevelse.

Koncerten bliver naturligvis gennemført med alle covid-19 foranstaltninger, derfor skal man som publikum bestille billet til koncerten, det er gratis, og foregår på www.ringsted-sogn.dk/billetter.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk