14. juli 2020
Det er HD Ejendomme i Odense, der administrerer ejendommen på Sct. Hansgade 49B, men det er kapitalselskabet Ambrax fra Hellerup, der ejer det. Foto: Jens Wollesen
Det er HD Ejendomme i Odense, der administrerer ejendommen på Sct. Hansgade 49B, men det er kapitalselskabet Ambrax fra Hellerup, der ejer det. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør beklager elevator-svar: Det er ikke i orden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør beklager elevator-svar: Det er ikke i orden
Ringsted - 20. november 2019 kl. 06:46
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Direktør i HD Ejendomme Peter Uldal Borch, der administrerer ejendommen på Sct. Hansgade 49B, lover, at beboerne snart får deres vigtige elevator tilbage igen. - Det er et spørgsmål om reservedele, siger han.

arrow Læs også: Efter fire uger: Ødelagt elevator efterlader handikappede og ældre

DAGBLADET: Beboerne i ejendommen på Sct. Hansgade 49B tæller flere handikappede og ældre, der er afhængige af elevatoren. Hvorfor er den ikke blevet lavet i de snart fire uger, den har været i stykker?

Peter Uldal Borch: - Det er nogle tyske reservedele, som vi stadig mangler at få. De er bestilt, men Kone (elevatormontør, red.) kan desværre ikke gøre det hurtigere. Elevatoren er i gang med at blive udbedret.

Når beboerne spørger ind til det, får de at vide af HD Ejendomme, at de bare kunne lade være med at bo på tredje sal - synes du selv, det et okay svar?

- Hvis det er blevet sagt, lyder det helt forkert. Det er ikke et ordentligt svar, så der må være sket en fejl, og det beklager jeg, hvis det er tilfældet.

I henviser til ejendommens anden elevator, men der er to trapper imellem - så det er ikke en mulighed for rollator- eller kørestolsbrugere. Hvorfor har I ikke lagt slisker ud på trapperne imellem, ligesom den tidligere udlejer gjorde?

- Jeg kender ikke til den konkrete sag med ramperne, men jeg vil følge op på den. Hvis der kan laves en midlertidig løsning, gør vi selvfølgelig det, men det kan kun ske med ejernes velsignelse. Det skal nemlig siges, at det ikke er HD Ejendomme, der ejer ejendommen, men Ambrox Capital. Vi skal nok finde en hurtig løsning, hvis denne er forsvarlig og teknisk mulig, for det er ikke i orden.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk