5. marts 2021
Kasper Sonne, social- og sundhedsdirektør i Ringsted Kommune, glæder sig over, at alle plejehjemsbeboere er færdigvaccinere samt lavt smittetryk i kommunen. Det betyder dog ikke, at vi skal slække på forholdsreglerne.
Kasper Sonne, social- og sundhedsdirektør i Ringsted Kommune, glæder sig over, at alle plejehjemsbeboere er færdigvaccinere samt lavt smittetryk i kommunen. Det betyder dog ikke, at vi skal slække på forholdsreglerne.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør: Vi skal fastholde fokus trods lille smitte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør: Vi skal fastholde fokus trods lille smitte
Ringsted - 22. januar 2021 kl. 15:34
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Mens mange hovedstads- og vestegnskommuner fortsat døjer med tårnhøje smittetal, har Ringsted ikke været hårdt ramt.

Faktisk falder smittetallet fortsat i stort set alle kommuner i Region Sjælland med Sorø, Vordingborg og Ringsted i bund og smittetal på #brunder 100 pr. 100.000 indbygger, som den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut viser.

Ikke desto mindre er der god grund til fortsat at fastholde fokus, mener Kasper Sonne, social- og sundhedsdirektør i Ringsted Kommune.

- Selv om vi lige nu har et smittetryk, der ligger langt lavere, end det vi havde for 14 dage siden, kan det hele tiden ændre sig. Vi skal endnu længere ned, før vi kan ånde lettet op, siger Kasper Sonne, der glæder sig over, at kommunen fra næste uge kan tilbyde kviktest til dagtilbuddenes medarbejdere.

- Selvfølgelig skal vi benytte det tilbud, når det er aktuelt, siger han

Opfordrer alle til tidsbestilling

Mens alle de plejehjemsbeboere, der ville, nu er blevet færdigvaccineret, venter næste gruppe, som er alle ældre over 85 år i egen bolig.

Vaccinationen af denne gruppe begyndte i sidste uge, men det fortsatte arbejde afhænger af, hvor mange vaccinationer regionen kan modtage.

- Regionen modtog kun halvdelen af den forventede portion i sidste uge, så vi glæder os til at se, hvor mange det bliver til næste gang, siger Kasper Sonne.

Samtidig opfordrer han alle andre borgere over 85 år til at holde øje med sin e-boks eller postkasse.

- Jeg kan kun opfordre alle til at huske at booke en tid, når man får en indkaldelse, siger han og går samtidig opmærksom på, at alle der ikke har mulighed for selv at transportere sig til vaccinationsstedet, kan hidkalde kommunal transporthjælp.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk