14. december 2018
Kim Gregersen, der ejer IT Operators i Ringsted, fortæller, at god stil skal bane vejen for hans virksomheds fortsatte vækst. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
Kim Gregersen, der ejer IT Operators i Ringsted, fortæller, at god stil skal bane vejen for hans virksomheds fortsatte vækst. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør: God stil skal sikre vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør: God stil skal sikre vækst
Opdateret 17. januar 2018 kl. 11:56
Ringsted - 12. januar 2018 kl. 19:53
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kim Gregersen har bygget sin virksomhed på at opføre sig ordentligt, og selv om han har flere nye tiltag i støbeskeen for 2018, vil det fortsat være den gode stil, der skal skaffe hans virksomhed, IT Operators, vind i sejlene.

arrow Læs også: Direktør: God service er stadig vigtig

- Sammenlignet med lignede virksomheder er vi ikke særlig agressive i vores markedsføring. Næsten hele vores kundeportefølje er et resultat af, at vores eksisterende kundenetværk anbefaler os til andre, siger den administrerende direktør Kim Gregersen og fortsætter:

- Vores strategi for år 2018 kommer til at ligne den, vi har haft hidtil. Vi vil fokusere på at blive ved med at levere en god service til vores kunder, så de anbefaler os til andre, siger han.

IT Operators, der ligger i Ringsted, er et konsulenthus, som beskæftiger sig med service, drift, it-support og udvikling af it-systemer for virksomheder.

Firmaet, der blev dannet som en enkeltmandsvirksomhed i 2010, er på få år vokset til at beskæftige 10 personer.

I december blev IT Operators Aps udnævnt som en såkaldt Gazelle-virksomhed af erhvervsavisen Børsen, hvilket betyder, at virksomheden i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft en positiv vækst og derved mindst har fordoblet omsætningen. I den forbindelse blev IT Operators ydermere udråbt til Ringsteds mest vækstende virksomhed, da selskabet er vokset med hele 265 procent gennem fire år.

Tallene, der ligger bag udnævnelsen, bygger på virksomhedens resultater frem til 2016, og Kim Gregersen fortæller, at tallene for 2017 antyder, at væksten fortsætter.

- Vi kan se på tallene fra 2017, at vi er på rette vej til at fortsætte med at vokse. Det er vi glade for, og i 2018 vil vi gerne have ansat flere folk, ligesom vi også gerne vil have flere store kunder, forklarer direktøren.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk