18. oktober 2018
Allerede fra klokken syv fredag morgen var Ringsted Outlet velbesøgt på Black Friday. Outletbyen holder åbent helt til klokken 23.00 fredag den 24. november. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Allerede fra klokken syv fredag morgen var Ringsted Outlet velbesøgt på Black Friday. Outletbyen holder åbent helt til klokken 23.00 fredag den 24. november. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det summer af liv på sort fredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det summer af liv på sort fredag
Opdateret 24. november 2017 kl. 12:14
Ringsted - 24. november 2017 kl. 12:08
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag er det sort fredag i Ringsted Outlet, eller Black Friday, som traditionen kaldes på sit modersmål.

Det betyder, at samtlige butikker i outletbyen har tilbud hele dagen, og i modsætning til resten af årets dage holder butikkerne åbent fra klokken 07.00 og helt til klokken 23.00.

Oprindeligt er Black Friday en importeret tradition, og selvom mange har set dramatiske billeder fra amerikanske storcentre, hvor kunder kæmper indædt om nedsatte fladskærme, tramper på hinanden og slås korporligt, er det altså ikke ensbetydende med, at det foregår på samme måde i Danmark.

I Ringsted Outlet slentrer kunderne roligt omkring, de drikker kaffe, mens indkøbsposerne lige så stille fyldes med julegaver.

Selvom poserne bugner, og priserne er skruet helt i bund, er Black Friday ikke bare en dag i forbrugerismens navn.

Det fortæller centermanager i Ringsted Outlet Jeanette Amdal.

- Black Friday handler ikke bare om overforbrug. Det er en dag, hvor de fysiske butikker har en chance for at vise sig frem på en god måde overfor kunderne, og hvor folk kan se, hvad vi egentlig har på hylderne. Når resten af julegaverne så skal købes, så tænker de forhåbentlig på noget, de har set hos os, forklarer hun.

Det er ikke kun Ringsted Outlet, der fejrer Black Friday, og en tur gennem Nørregade, Sct. Hansgade og Tinggade vil ligeledes byde på masser af tilbud.

Læs mere i Dagbladet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk