5. juni 2020
Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det politiske arbejde bliver genoptaget mandag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det politiske arbejde bliver genoptaget mandag

Efter 14 dages pause er byrådspolitikerne klar til at genoptage deres arbejde. De kommende møder bliver afviklet elektronisk.

Ringsted - 28. marts 2020 kl. 10:49
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For 14 dage siden besluttede Ringsted Kommune, at alle politiske møder skulle aflyses i 14 dage på grund af coronavirus-situationen.

Nu er den midlertidige suspendering af den politiske aktivitet dog ved at være slut.

På mandag, tirsdag og onsdag mødes politikerne i de respektive fagudvalg til online-møder for at få diskuteret relevante sager.

- Vi holder møderne via Skype. Det samme gælder for Økonomiudvalgsmødet mandag 6. april, siger borgmester Henrik Hvidesten (V) til DAGBLADET.

Ved at genoptage den politiske aktivitet på mandag kan byrådet indhente den oprindelige mødeplan, der viser, at næste byrådsmøde skal holdes lige efter påske tirsdag 14. april klokken 19.

- Det er endnu ikke på plads, om der bliver offentlig adgang til byrådsmødet 14. april. Det kan være, at det skal holdes elektronisk og optages, så det efterfølgende kan blive tilgængeligt for offentligheden. Der vil i så fald blive mulighed for,, at byrådsmedlemmer kan sidde på hver deres kontor på rådhuset, hvis de eksempelvis ikke kan koble sig op hjemmefra, oplyser borgmesteren.

Hvis der er besværlige og komplicerede sager, som kan vente, kan det ifølge Henrik Hvidesten komme på tale at udskyde dem til det efterfølgende byrådsmøde i maj eller juni, alt efter hvor længe coronakrisen lukker Danmark ned.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk