24. juni 2021
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 ¬ POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 ¬ POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor blev bil beslaglagt af politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor blev bil beslaglagt af politiet
Opdateret 11. juni 2021 kl. 13:07
Ringsted - 11. juni 2021 kl. 12:18

Torsdag klokken 17.49 fik politiet en anmeldelse om, at en mandlig kunde i et supermarked i Ringsted var tydeligt påvirket af spiritus.

Efterfølgende var manden kørt fra stedet i en personbil formentlig uden nummerplader ad Kaserne Alle mod øst.

En patrulje fandt hurtigt frem til bilen, der blev standset på Køgevej i Ringsted.

Føreren var en 31-årig mand fra Hedehusene, som var tydeligt påvirket af spiritus, hvilket blev bekræftet ved den gennemførte alkometertest.

Den 31-årige blev derfor sigtet for spirituskørsel og kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Da politiet med baggrund i den foretagne alkometertest fik en formodning om, at analysen af den udtagne blodprøve vil vise en alkoholkoncentration i mandens blod på over 2,00 promille, beslaglagde politiet hans uindregistrerede personbil med henblik på senere konfiskation jf. de seneste vedtagede regler i forbindelse med sager om såkaldt "vanvidskørsel".

Den 31-årige blev igen kl. 20.19 frihedsberøvet på Stenbjergvej, Køge, idet han efter blodprøveudtagningen på Køge Sygehus var blevet løsladt ved sygehuset kl. 19. I den mellemliggende tid havde han skabt uro i området og blandt andet løbet rundt midt på Stensbjergvej, så politiet vurderede, at han skulle frihedsberøves til afrusning i detentionen, inden han kom galt af sted i trafikken.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk