16. oktober 2019
Her ses de fremmødte elever fra 3. real C med afgangseksamen i 1969. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Her ses de fremmødte elever fra 3. real C med afgangseksamen i 1969. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dejligt gensyn med gamle klassekammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dejligt gensyn med gamle klassekammerater
Ringsted - 17. juni 2019 kl. 10:08
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var højt humør, da tidligere elever på Valdemarskolen i Ringsted fredag og lørdag så hinanden igen 50 år efter, at de forlod skolen.

Fredag eftermiddag fejrede de nulevende elever fra 3. real A og 3. real C med afgangseksamen i 1969, at det i år er 50 år siden, at de gik ud af Valdemarskolen, som dengang var en af landets største skoler.

3. real C var repræsenteret af 19 elever ved sammenkomsten, mens 3. real A var repræsenteret af 15 elever efter et par afbud i sidste øjeblik.

- Der er desværre også fire af vores klassekammerater, der er døde, fortæller en af initiativtagerne Søren Hansen fra 3. real A.

Den tidligere beredskabschef i Ringsted Kommune kunne berette, at han efter et intensivt detektivarbejde havde fået kontakt til alle elever fra klassen.

Efter et opdateret klassebillede i skolegården gik de gamle elever ind på lærerværelset, hvor skolens mest rutinerede lærer Carl Ernst Schefferling stod klar med en fortælling om skolens udvikling i de 42 år, han har arbejdet på Valdemarskolen.

Efter foredraget og en rundvisning på skolen fortsatte eleverne på en gåtur gennem Lystanlægget og henover det nye torv, inden der ventede en tapasmenu og hyggeligt samvær på vandrerhjemmet i Sct. Bendtsgade.

Lørdag eftermiddag var det så 17 elever fra 3. real D, der mødtes igen 50 år efter, at de gik ud af Valdemarskolen. Arrangementet foregik på Café Skema.

- Siden vores sidste skoledag 19. juni 1969 har vi været samlet efter syv og 25 år, og efter der er gået yderligere 25 år havde flere svært ved at genkende hinanden, fortæller en af initiativtagerne Poul Printz.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk