28. november 2020
Med diabetes-2 og en åben hjerteoperation i 2010 er mit helbred blevet gradvist værre og i stigende omfang må jeg søge hjælp på sygehus og assistance ved kommunen, skriver Børge Neiiendam. Foto: Anders Ole Olsen
Med diabetes-2 og en åben hjerteoperation i 2010 er mit helbred blevet gradvist værre og i stigende omfang må jeg søge hjælp på sygehus og assistance ved kommunen, skriver Børge Neiiendam. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Tak til empatiske medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Tak til empatiske medarbejdere
Ringsted - 30. oktober 2020 kl. 15:03
Af Børge Neiiendam, Sneslev, Ringsted

Hvordan beskriver man som almindelig borger kontakten til den kommune man bor i?

arrow Læs også: Bundet til sengen: Dét har reddet mig fra at trække stikket

De fleste af os har nok en fornemmelse af et samarbejde, der bygger på voldsomt bureaukrati, træghed, besvær og 'stoleklæberi'. Dét opleves.

Jeg vil dog ikke tale politik her, men holde mig til selvoplevede positive hændelser med nogle af kommunens ansatte.

Jeg er en kronisk syg 70-årig folkepensionist. Med diabetes-2 og en åben hjerteoperation i 2010 er mit helbred blevet gradvist værre og i stigende omfang må jeg søge hjælp på sygehus og assistance ved kommunen.

Især har 2020 indtil nu medført flere indlæggelser for mig på nogle af regionens sygehuse, hvilket efterfølgende har medført behov for hjælp fra Ringsted kommunes kompetente medarbejdere i Sundhed og Omsorg.

Dertil kom at jeg fik behov for et omfangsrigt udstyr i og udenfor hjemmet, samt hjælp fra div. terapeuter og trænere, hjemmeplejen og -sygeplejersker.

Bortset fra nogle få uheldige oplevelser med Hjemmeplejens nattevagter, så har den hjælp, kommunen har givet mig, været forbilledlig, når først aftalerne kom på plads.

Jeg har ikke tidligere i mit liv oplevet så omsorgsfulde og empatiske kommunale medarbejdere, og hjælpen pågår endnu på ubestemt tid, justeret ind efter mine behov.

Så tusind tak til disse medarbejdere!

Hvad enten disse er udkørende, terapeuter eller behandlere på KLC, receptionister, eller de sidder som beslutningstagere på et kontor.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk