28. februar 2020
Picasa
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklist dræbt i trafikulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklist dræbt i trafikulykke
Opdateret 06. maj 2019 kl. 12:28
Ringsted - 06. maj 2019 kl. 12:03
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til lørdag omkring klokken 02.25 blev en 49-årig mand fra Ringsted dræbt, da han blev påkørt af en personbil på Sorøvej i Ringsted.

arrow Læs også: 14-årig cyklist påkørt i vejkryds

Bilen blev kørt af en 42-årig mand fra Ukraine. Han ramte cyklisten, der var ved at passere kørebanen. Bilisten oplyste efterfølgende til politiet, at cyklisten pludselig skiftede retning undervejs, så bilisten ikke havde en chance for at undvige.

En forbipasserende lastbilchauffør, en 62-årig mand fra Slagelse, standsede og tilkaldte hjælp, hvorefter han begyndte at yde livreddende førstehjælp, indtil der kom hjælp frem.

Da politiet og ambulancen kom frem til stedet og overtog behandlingen af manden, og der blev bestilt en lægehelikopter til at flyve manden til Rigshospitalet. En læge fra helikopteren erklærede cyklisten død på stedet.

Bilinspektøren kom til stedet for at lave en rapport om uheldet. Sorøvej var afspærret, mens beredskabet arbejdede på stedet.

Den 42-årige ukrainer blev afhørt på politistationen med tolk. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af de to parter i sagen, så det kan afklares, om nogen af dem var påvirkede under kørslen.

De pårørende er underrettet om ulykken.

arrow Sigtet for drabsforsøg: Mand stak kvinde i maven
05. maj 2019 kl. 17:49 Opdateret: kl. 17:50

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk