6. august 2020
Henrik Zacho åbner CoverBox, der reparerer telefoner, tablets og computere, i RingStedet i morgen, fredag den 6. december. Privat foto
gallery icon

Se billedserie

Henrik Zacho åbner CoverBox, der reparerer telefoner, tablets og computere, i RingStedet i morgen, fredag den 6. december. Privat foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: CoverBox åbner i RingStedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CoverBox åbner i RingStedet
Ringsted - 05. december 2019 kl. 12:49
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu kan man få repareret sin mobiltelefon, mens man handler i RingStedet, idet CoverBox åbner en afdeling her i morgen.

Bag CoverBox står Henrik Zacho, der har en lignende butik i Køge. Indtil for ganske nylig har han også haft en afdeling i Næstved Storcenter.

Henrik Zacho har drevet butik siden 1. februar 2018 i Køge, hvor han overtog WeCoverYou. Et halvt år senere åbnede han afdelingen i Næstved.

WeCoverYou gik imidlertid konkurs, men det berørte heldigvis ikke Henrik Zacho, da forretningen i Køge var franchise. Butikkerne skiftede derfor navn til CoverBox.

I Næstved Storcenter var en såkaldt pop-up butik, hvor der kun var indgået lejekontrakt for et år. Da den udløb, ville Henrik Zacho gerne finde andre egnede lokaler i storcentret, men det var ikke muligt. Derfor er han nu rykket ind i RingStedet.

Det er sket med kort varsel. Han overtog lokalerne midt i centret, ved rulletrappen, i mandags, og på mindre en uge er butikken nu klar til åbning.

Henrik Zacho har for et par år siden kigget på lokaler i RingStedet, men på daværende tidspunkt var der ingen ledige lejemål. Henrik Zacho bor i Køge, men han kender til Ringsted. Han har boet her for mange år siden.

Alle slags smartphones
CoverBox reparerer alle slags smartphones, tablets, Macbook og PC'ere.

Der er tre reparatører i de to afdelinger, og de er alle uddannet indenfor området. Henrik Zacho vil primært være i Køge, så i Ringsted varetages størstedelen af reparationerne af Alex Leidersdorff.

Ved mindre reparationer kan man vente mens arbejdet udføres. For eksempel at få skiftet skærm, det tager en halv til en hel time. Der er stole i butikken til ventende kunder.

- Som reparationsværksted er vi yderst professionelle i det, vi laver. Vi gør en dyd ud af, at telefonen bliver lavet så originalt som muligt, fortæller Henrik Zacho.

Hvis der for eksempel er en vandtæt pakning i telefonen, så bliver der også sat en ny i, hvis skærmen bliver udskiftet.

Der er normalt to års garanti på alle reparationer, dog ikke på batteriskifte. Der er op til tre års garanti på skærme, når det handler om funktionaliteten.

Brugte telefoner
Brugte iPhones forhandles også i CoverBox.

- Det er vores grønne aftryk. Vi vil gerne gøre noget for genbrug, siger Henrik Zacho.

Desværre er det kun Appels produkter, det kan betale sig af reparere. Har man en gammel aflagt iPhone, der er tre til fire år gammel, så kan det godt betale sig at give den nyt liv.

I den nye butik finder man også masser af udstyr. Der er coveres i alle farver og afskygninger, højttalere, beskyttelsesglas med mere. Der er også et bredt udvalg indenfor gamingudstyr, såsom gamer computer, mus, tastatur, headset, mussemåtter og meget mere.

bodil

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk