24. juni 2021
Der blev tanket godt og grundigt op undervejs i ølløbet. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der blev tanket godt og grundigt op undervejs i ølløbet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Café Skema vil gentage succesen: Vil op på 300 deltagere til næste løb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Café Skema vil gentage succesen: Vil op på 300 deltagere til næste løb
Ringsted - 08. juni 2021 kl. 05:55
Af Niels Nedergaard

Forestil dig at du både dyrker motion og samtidig drikker øl. Normalt vil du måske kun forbinde arrangementer som dette med unge og fulde mennesker, men på Grundlovsdag afviklede Café SKEMA et motionsarrangement med start og mål på torvet i Ringsted, hvor omkring 150 mennesker deltog.

arrow Læs også: Billeder: Motionsløb efter øl blev en stor succes

Caféens ejer, Hans-Jakob Christensen, er da også virkelig begejstret over arrangementet, der bød på både høj sol og en masse glade mennesker.

- Vi er virkelig glade og positive over den måde, hvorpå arrangementet blev holdt og den måde, som folk tog godt imod det hele. Det er gået over alt forventning, og vi var selvfølgelig også hjulpet godt på vej af vejret, siger Hans-Jakob Christensen.

Vil doble op

Ambitionerne er allerede nu skruet i vejret for ølløb ude i fremtiden. Faktisk er Café SKEMA allerede så småt begyndt at forberede sig på næste år, hvor løbet igen vil blive afviklet.

Man vil således gøre det til en tradition, at løbet skal afvikles fast den første weekend i juni, og målet er klart. Man ønsker at gøre arrangementet endnu større og allerede fordoble deltagertallet til næste år.

- Vi planlægger fortsat at holde løbet den første lørdag i juni måned. Vi vil lave mere end bare en fest, og her tænker jeg, at vi godt kan komme op på mere end 300 mennesker allerede næste år. Det er hvert fald vores mål, og det er også meget realistisk, tror jeg, siger caféejeren.

Tager erfaringen med videre

Hvis det skal kunne lade sig gøre for Café SKEMA at holde ølløbet næste år med over det dobbelte antal deltagere på startstregen end i år, kræver det også, at man benytter sig af alle de erfaringer, som man gjorde sig ved lørdagens løb, fortæller Hans-Jakob Christensen.

- Vi har jo fået en masse erfaringer fra første løb. Blandt andet skal vi have bryggerier stående ude på ruten, så de også kan blive repræsenteret der. Så skal man også kunne tilkøbe flere ting. Det kunne eksempelvis være, at man havde købt en ølpause, og så står øllene klar, når folk kommer, lyder det fra Hans-Jakob Christensen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk