11. december 2019
Cafe Dagmars lejemål i Sct. Knudsgade udløber 31. januar, og cafeen spejder derfor efter nye lokaler. Foto: Jens Wollesen
Cafe Dagmars lejemål i Sct. Knudsgade udløber 31. januar, og cafeen spejder derfor efter nye lokaler. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cafe Dagmar leder fortsat efter lokaler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cafe Dagmar leder fortsat efter lokaler
Ringsted - 14. juli 2019 kl. 09:43
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Sct. Knudsgade flytter til efteråret til Nørregade til lokaler, som tidligere husede Sport 24.

Kirkens Korshærs café, Cafe Dagmar, som ligger i kælderen og tilbyder mad, aktiviteter og rådgivning til socialt udsatte flytter dog ikke med til den mere centralt beliggende placering. Det oplyser cafeens leder, Mikkel Benzner.

- Det har hele tiden været planen, at butik og café skulle holdes adskilt. Der er ikke plads til caféen på Nørregade, så derfor er vi på udkig efter selvstændige lokaler, siger Mikkel Benzner.

Gerne 400 kvadratmeter
Nye lokaler til caféen ville ideelt set skulle have en størrelse på omkring 400 kvadratmeter, da der skal være plads til både køkken, aktivitetsrum og badefaciliteter, oplyser Mikkel Benzner.

Cafe Dagmars nuværende lejemål i Sct. Knudsgade udløber 31. januar næste år, så cafeen har fortsat et halvt års penge til at finde nye lokaler.

Kirkens Korshærs genbrugsbutik lukker til september, og man regner med at være klar til at åbne i de nye lokaler i Nørregade 31. oktober, har genbrugsleder på Midtsjælland, Henrik Andreasen oplyst til DAGBLADET.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk