16. september 2019
Jan Fredholm, formand for Lions byfestudvalg, på Torvet, som i år bliver mere inddraget i byfesten. Der kommer blandt andet en øl- og drinksbar »Det Nye Torv«. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Jan Fredholm, formand for Lions byfestudvalg, på Torvet, som i år bliver mere inddraget i byfesten. Der kommer blandt andet en øl- og drinksbar »Det Nye Torv«. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byfest i Ringsted med grisefester, musik og hygge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byfest i Ringsted med grisefester, musik og hygge
Opdateret 14. maj 2019 kl. 10:03
Ringsted - 13. maj 2019 kl. 07:40
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om mindre en to uger bliver Torvet og Klosterlunden i Ringsted forvandlet til en festplads med tivoli, barer, levende musik og meget mere, når Lions Club Ringsted slipper hyggen løs til byfest den 30. maj til 2. juni.

I år bliver der ikke mindre end to grisefester under byfesten. Arrangørerne har ladet sig inspirere af Mallorcas legendarisk fester med grillet gris, sangria og underholdning.

Den anden grisefest bliver for de yngste, når Gurli Gris indtager Ringsted scenen i Klosterlunden. Den populære gris vil være i øjenhøjde med de mindste.

- Vi vil rigtig gerne ramme så mange som muligt, så det bliver byens fest. Vi har banko, vi har fyraftensfest, dansefest, dartturnering, damefrokost og Magtens Cover, fortæller Jan Fredholm, som er formand for byfestudvalget.

Fem medlemmer af Lions Club Ringsted har siden oktober arbejdet med planlægning af byfesten.

- Især arbejdet med at skrive sikkerhedsplan, terrorsikring og formelle ansøgninger til Politi, kommune og andre relevante myndigheder tager mere og mere tid, siger Jan Fredholm.

- Men nu er vi klar og glade for at kunne præsentere et varieret program, der tilgodeser flere forskellige interesser.

- Vi er især glade for det nye torv er helt færdigt. Det giver gode muligheder for at skabe en flot ramme med aktiviteter for de gæster, der ikke vil sidde på en bænk midt i tivoliet, siger Jan Schmidt fra Lions.

Læs mere i Lokalbladet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk