4. marts 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyve påkørte indkøbsvogn for at slippe væk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyve påkørte indkøbsvogn for at slippe væk
Ringsted - 20. januar 2021 kl. 10:57
Af Jakob Fønss

Tirsdag klokken 20.24 anmeldte personalet i Lidl på Odinsvej i Ringsted, at to butikstyve netop var stukket af fra butikken og kørt af sted i en bil.

De to mænd havde umiddelbart forinden fyldt en indkøbsvogn med diverse varer for omkring 10.000 kroner, hvorefter de forlod butikken med vognen uden at betale.

En Lidl-medarbejder havde holdt øje med de to mænd og var fulgt efter dem ud på parkeringspladsen.

Mændene gik hen til en ældre sølvgrå personbil, hvor de begyndte at læsse varerne ind i bilens bagagerum. Da medarbejderen fra Lidl konfronterede mændene løb den ene væk fra stedet, mens den anden (B) satte sig ind i bilen og låste dørene.

Medarbejderen stillede indkøbsvognen foran bilen for at forhindre den i at køre væk, men det holdt ikke føreren tilbage. Han påkørte indkøbsvognen og kørte væk fra parkeringspladsen i retning mod bymidten. De to butikstyve fik kun få varer fra vognen ind i bilen, før de flygtede.

Ingen personer kom noget til ved episoden.

Politiet søger vidner
Den flygtende mand til fods beskrives som østeuropæisk af udseende, 30-35 år og 165-175 centimeter høj. Han havde almindelig kropsbygning og bar sort tophue, sort mundbind, sort jakke og blå jeans.

Manden som flygtede i bilen beskrives ligeledes som østeuropæisk af udseende, 35-40 år og 180-185 centimeter høj. Hans kropsbygning var fedladen, og han var også iført sort tophue, sort mundbind, sort jakke og blå jeans.

Politiet efterforsker sagen og søger i den forbindelse vidner, som har bemærket de beskrevne udenlandske mænd og den sølvfarvede ældre personbil køre fra stedet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk