18. oktober 2019
Foto: Yngve Saxil Andersen
Foto: Yngve Saxil Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyv blev afsløret ved tredje tyveri af polo-shirts

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyv blev afsløret ved tredje tyveri af polo-shirts
Opdateret 24. juni 2019 kl. 10:21
Ringsted - 24. juni 2019 kl. 10:18
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En vågen mandlig kunde sørgede søndag eftermiddag for at afsløre en 51 årig serbisk butikstyv i Ringsted Outlet på Klosterparksallé.

arrow Læs også: Cyklist kørte ind i bil i rundkørsel

Kunden konfronterede den mandlige tyv, da han var ved at stjæle to polo-shirts i butikken. Kunden og vagtpersonalet forsøgte at tilbageholde tyven, men han stak af med kunden og vagtpersonale efter sig. Han blev indhentet og overmandet i området ved Nørretorv omkring klokken 14.

Politiet kørte til tøjbutikken og fik overdraget butikstyven, der blev anholdt som mistænkt for tre tilfælde af butikstyveri. Han var i besiddelse af en pose, der var særligt indrettet, så alarmer på varer ikke blev aktiveret, hvis butikken blev forladt, før der var betalt for varerne.

Ved en gennemgang af butikkens videoovervågning blev det klarlagt, at han inden for ca. 10 minutter havde været i butikken i alt tre gange, og at han blev opdaget tredje gang. Ved de to første besøg lykkedes det ham at stjæle omkring 15 polo-shirts til en samlet værdi af cirka 10.000 kroner.

Den anholdte serber blev afhørt til de tre sager med assistance fra en tolk, hvorefter han blev anbragt i et arresthus. Anklagemyndigheden forventer at fremstille ham mandag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk