29. maj 2020
Sportmaster har i flere dage været lukket på grund af vandskade.
gallery icon

Se billedserie

Sportmaster har i flere dage været lukket på grund af vandskade.
Foto: Ulla Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikker oversvømmet efter massiv regn og gravearbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikker oversvømmet efter massiv regn og gravearbejde
Opdateret 15. oktober 2019 kl. 16:45
Ringsted - 15. oktober 2019 kl. 14:50
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En række butikker i Sct. Hansgade i Ringsted er ramt af massive oversvømmelser i forbindelse med de seneste dages voldsomme regn kombineret med gravearbejdet i gaden.

Både Skoringen, Nordic-Kids og Sportmaster har måttet kassere sækkevis af varer, efter mellem 30 og 50 centimeters vand er trængt ind i kælderlokalerne, hvor butikkerne opbevarer lagervarer.

- Jeg tror, der er varer for 400.000 kroner. Det er gået ud over skotøjsæsker og tøj, der hang på knager, siger bestyrer i Sportmaster Steffen Dam Hansen.

Butikken er så hårdt ramt, at den har måttet holde lukket siden natten til lørdag, hvor det første massive regnskyl kom.

I Nordic-Kids længere oppe ad gaden har butiksindehaver Richo Lind og hans samlever Janni Holst arbejdet hårdt siden lørdag.

Frygten er, at det ikke er sidste gang på grund af den omfattende kloakrenovering, der er i gang i gaden.

- Det er en enkeltmandsvirksomhed. Det gør rigtig ondt. Trækker det her i langdrag, kan det være nådestødet for mig. Så bliver jeg nødt til at lukke. Jeg føler mig som en lus mellem to negle, siger Richo Lind.

Ringsted Forsyning er ved at undersøge i hvilket omfang arbejdet med at klimasikre og renovere kloakker i Sct. Hansgade har haft betydning for vandets indtrængen i forretningernes kælderrum.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk