19. november 2019
Zealand Business College har siden 1999 været en del af et samarbejde med Forsvaret, hvilket blev markeret mandag med overrækkelsen af det såkaldte InterForce-skjold. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Zealand Business College har siden 1999 været en del af et samarbejde med Forsvaret, hvilket blev markeret mandag med overrækkelsen af det såkaldte InterForce-skjold. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Business College modtager hæder fra Forsvaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Business College modtager hæder fra Forsvaret
Opdateret 18. juni 2019 kl. 10:07
Ringsted - 18. juni 2019 kl. 09:32
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag formiddag på Zealand Business College i Ringsted var sildesalat og de strøgne skjorter fundet frem fra skabet, da uddannelsesinstitutionen fik overrakt det såkaldte InterForce-skjold som tak for mange års godt samarbejde med Forsvaret. Zealand Business College har siden 1999 været med i et samarbejde, der sikrer, at de af skolens ansatte, som har militærbaggrund, kan træde til som reserve i perioder, hvor Forsvaret har brug for mere bemanding, eksempelvis ved nationale sikkerhedsopgaver eller nødsituationer som stormflod.

Direktør for Zealand Business College, Michael Kaas-Andersen, der selv har militærbaggrund stod for at modtage skjoldet, der blev overrakt af ambassadør for InterForce, Flemming Ulrich Østergaard. Han fortæller om samarbejdet:

- I en omskiftelig tid, hvor sikkerhedssituationen ændrer sig, så kan man gøre to ting. Enten kan man bruge flere penge på at ansætte flere i militæret eller også kan man trække på Reservestyrken. Når vi gør sidstnævnte, betyder det, at vi udnytter samfundets ressourcer bedst muligt. Derfor er samarbejdet med Zealand Business College rigtigt værdifuldt, siger Flemming Ulrich Østergaard.

Læs også om overrækkelsen i Dagbladet Ringsted tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk