11. december 2019
Det brune vand skyldes en reparation af en ventil i området omkring Haraldsted og Gyrstingevej. Foto: Arkiv/Jens Wollesen
Det brune vand skyldes en reparation af en ventil i området omkring Haraldsted og Gyrstingevej. Foto: Arkiv/Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brunt vand i hanerne i Ringsted Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brunt vand i hanerne i Ringsted Nord
Ringsted - 17. juli 2019 kl. 12:43
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Beboere i det nordlige Ringsted kan opleve brunt vand i hanerne, men man skal ikke være forskrækket, siger direktør for Ringsted Forsyning.

Ringsted Forsyning har onsdag været i færd med at reparere på ledningsnettet, og det kan give brunt vand i hanerne i flere husstande. Det oplyser Ringsted Forsyning på deres Facebook-side.

- Det drejer sig om en reparation af en ventil ude omkring Haraldsted og Gyrstingevej, siger direktør for Ringsted Forsyning, Janne Hansen til DAGBLADET.

Det brune vand kan forekomme hos brugere i det nordlige Ringsted, men det er hverken farligt eller sundhedsskadeligt, understreger Ringsted Forsynings direktør.

- Når vi lukker for vandet og åbner igen, kan trykket gøre, at der kommer noget okker med i vandet. Det er ganske almindeligt og det skal man ikke være forskrækket over, siger Janne Hansen.

Direktøren opfordrer borgere, der oplever brunt vand, til at lade vandet løbe lidt, hvorefter det skulle se normalt ud igen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk