17. september 2021
Christian Buhl Jørgensen er franchisetager til Ringsted-restauranten i outletcenteret samt fire andre McDonalds-restauranter.
Christian Buhl Jørgensen er franchisetager til Ringsted-restauranten i outletcenteret samt fire andre McDonalds-restauranter.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brune belægninger, madrester og skimmelvækst: Sur smiley til McDonalds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Brune belægninger, madrester og skimmelvækst: Sur smiley til McDonalds
Ringsted - 08. september 2021 kl. 09:37
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Gamle madrester og emballage, brune og fedtede belægninger og skimmellignende vækst.

Det var, hvad der mødte Fødevarestyrelsen, da de i begyndelsen af august mødte op i McDonalds Ringsted til et uanmeldt kontrolbesøg.

Styrelsens udsendte kunne efterfølgende melde om så dårlig hygiejne, at det to timer lange besøg ikke bare kastede det sureste smiley-symbol af sig, men også et bødeforelæg på 20.000 kroner.

- Der er ikke så meget at sige til det andet end at beklage. Dybest set er det et udtryk for, at vi ikke har været opmærksomme nok, og det er vi selvfølgelig kede af, siger Christian Buhl Jørgensen, der er franchisetager af Ringsted-restauranten i outletcenteret samt fire andre McDonalds-restauranter.

Fulgte aldrig op på tjek

Fødevarestyrelsen besøgte McDonalds Ringsted den 2. august, hvor de indskærpede, at rengøringen skulle bringes i orden, når de kom på besøg næste gang.

Otte dage senere, den 10. august, så det lige så slemt ud.

Mens der var gamle madrester og brugt emballage på gulvet, var der brune og sorte belægninger overalt i køkkenet og skimmellignende vækst under sodavandsmaskinen.

Kopholder fremstod med fedtede belægninger, isterningmaskinen havde kalkaflejringer på siden og der var brødkrummer i bunden af en fryser.

Christian Buhl Jørgensen kan forsikre Fødevarestyrelsen og restaurantens gæster om, at forholdene blev bragt i orden i sekundet, efter styrelsens kontrollanter forlod restauranten anden gang.

- Vi er simpelthen blevet fanget på det forkerte ben. Fødevarestyrelsen er til hver en tid velkommen og kan frit komme forbi, siger franchisetageren.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk