27. maj 2019
De to brødre Anders og Christian Lysen lavede deres første bilhandler som ganske små. Dengang var det modelbiler, men de er i dag skiftet ud med den nogle større modeller. Snart åbner brødrene deres tredje bilhus i Ringsted. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

De to brødre Anders og Christian Lysen lavede deres første bilhandler som ganske små. Dengang var det modelbiler, men de er i dag skiftet ud med den nogle større modeller. Snart åbner brødrene deres tredje bilhus i Ringsted. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brødre åbner deres tredje bilhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brødre åbner deres tredje bilhus
Ringsted - 06. februar 2019 kl. 09:10
Af Hans-Henrik Lærke
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem længere tid har de to Sorø-brødre Anders og Christian Lysen haft kig på egnede lokaler i Ringsted til endnu et bilhus- og endelig er lokalerne fundet. Fredag 1. marts åbner Lysen Biler A/S bilhus i Ringsted på adressen, Industriparken 6.

Bilhuset kommer til at ligge på en god og synlig placering direkte ud til Næstvedvej med optimale forhold for både salg og service af biler. Placeringen er attraktiv for Lysen Biler A/S, da mange dagligt passerer forbi den flotte facade, der passer rigtig godt til et moderne bil hus.

Men som Anders Lysen også pointerer:

- Det skal ikke bare være en flot facade. Vi vil gerne skabe et spændende bilhus med mange muligheder og gode oplevelser for vores kunder, lyder det fra bil-brødrene of fortsætter:

- Med beliggenheden i Ringsted, navlen af Sjælland, indgår placeringen rigtig godt i forhold til vores øvrige bilhuse i Sorø og Næstved, hvor vi nu for alvor skal have udnyttet synergieffekten, idet at have hele tre bilhuse indenfor en radius af 25 kilometer.

- Vi vil være tæt på vores kunder. Tendensen i branchen er større centraliserede bilhuse, men vi er af den overbevisning, at der stadig er brug for og plads til mindre bilhuse i provinsen til at betjene de lokale kunder. Det er helt afgørende, at vi yder en professionel service, og vi har det rette udvalg af biler. Derudover at vi kan tilbyde de rette finansieringsmuligheder, herunder privatleasing og andre spændende nye produkter, fortæller brødrene.

De starter op som autoriseret serviceværksted for Nissan og har også en fin dialog med andre mærker. Nu gælder det om at få lokalerne klar, så de kan komme i gang med forårssalget og få mødt Ringsteds indbyggere.

Det er præcis 40 år siden, de to brødre trådte deres første skridt i forældrenes bilforretning i Sorø.

Anders og Christian Lysen har inden for de seneste par år overtaget forretningen fra forældrene, Birgit og Poul Lysen Hansen. Handel med biler har altid været brødrenes levevej, og de har fulgt med udviklingen i branchen, og driver derfor i dag nogle professionelle og succesfulde bilhuse.

Deres første og fælles bilhandler blev da også indgået på stuetæpperne i familiens private bolig, hvor Anders og Christian livligt handlede med deres modelbiler, som blev afregnet og solgt kontant og selve betalingen var med kulørte pengesedler fra et kasseret landmandsspil, afslører Christian Lysen grinende.

Handlen med biler var naturligvis inspireret af deres far Poul Lysen Hansen, som først handlede med campingvogne i Rødovre og som i 1979 etablerede sig i Sorø med ph automobiler.

I mange år havde familien forhandlingen af Toyota i Sorø, men blev skiftet ud med mærkerne Suzuki, Nissan, Fiat & Mitsubishi, der er at finde i bilhusene i dag.

Brødrene, der begge er udlært i branchen - Anders som automekaniker og Christian som reservedelsekspedient - sidder i dag bag rettet i en virksomhed, som har 59 medarbejdere ansat fordelt i bilhusene i Sorø og Næstved. Da der er flere bilmærker under samme tag, betegnes Lysen Biler A/S som en multibrand- forhandler.

Snart kan man også slå en handlen af med dem i Ringsted.

- Vi glæder os rigtigt meget til at hilse på alle Ringsteds indbyggere i nær fremtid og ser frem til at handle med vores nye kunder og ikke mindst servicere deres biler. Vi arbejder på højtryk for at blive klar til fredag 1. marts, hvor vi slår dørene op til et nyt kapitel i Lysen Biler A/S´ historie, slutter Anders og Christian Lysen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk