18. september 2020
Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten flytter sit kontor til Jystrup en eftermiddag hver tredje måned. Første gang er på torsdag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten flytter sit kontor til Jystrup en eftermiddag hver tredje måned. Første gang er på torsdag. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester rykker kontoret til landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester rykker kontoret til landsby
Ringsted - 12. august 2020 kl. 06:36
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Henrik Hvidesten (V) rykker torsdag den 13. august sit borgmesterkontor fra Ringsted Rådhus til Jystrup.

- Med borgmesterkontoret ønsker vi at styrke nærdemokratiet og den gode, gammeldags samtale, skriver Kathrine Lundsgaard fra Mejeriet, hvor alle borgere fra landsby og omegn kan træffe borgmesteren i tidsrummet kl. 16.30 til 18.00.

- Konceptet er enkelt: Henriks dør er åben. Som han siger, så bestemmer han langtfra alt, og han kan ikke svare på alle spørgsmål, men han vil meget gerne høre, hvad vi har på hjerte om kommunen og om aktuelle problemstillinger her i Jystrup, skriver hun.

I første omgang flytter Henrik Hvidesten sit borgmesterkontor til Jystrup én gang hver tredje måned, hvor man ville kunne træffe ham og stille spørgsmål.

Mejeriet er det store gul overfor Dagli'Brugsen Jystrup. Der er indgang til borgmesterkontoret fra Brugsens parkeringsplads.

Der vil være et skilt på døren, hvor der står "Borgmesterkontor" på. Adressen er Skjoldenæsvej 1 i Jystrup.

Dagli'Brugsen Jystrup sponserer håndsprit og frugt, og der bliver brygget kaffe og sørget for god udluftning til gæsterne.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk