24. september 2021
Det er pinligt og bekymrende, at der blev meldt forkert ud om smittespredningen af Cluster 5- varianten af coronavirus, mener Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten.
Det er pinligt og bekymrende, at der blev meldt forkert ud om smittespredningen af Cluster 5- varianten af coronavirus, mener Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester om virusbommert: Det er pinligt og en lettelse på samme tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester om virusbommert: Det er pinligt og en lettelse på samme tid
Ringsted - 07. november 2020 kl. 08:17
Af Jakob Fønss

- Lige så overrasket jeg blev, da jeg hørte pressemødet i går, ja lige så overrasket blev jeg ved det nye pressemøde i dag. Der er virkelig noget troværdighed, som der skal rettes op på her.

arrow Læs også: Muteret virus har alligevel ikke spredt sig til Sjælland

Sådan siger Ringsteds borgmester Henrik Hvidesten (V) oven på dagens pressemøde, hvor de nationale sundhedsmyndigheder meddelte, at der alligevel ikke er konstateret den muterede Cluster 5-virus hos en ældre mand på Midtsjælland.
Der er i stedet sket en fejl, hvor der er blevet ombyttet en prøve. Alle Cluster 5 tilfælde er fundet i Nordjylland, lød det fra Thyra Grove Krause fra Statens Serum Institut.

- Det stiller jo spørgsmålet om, hvor meget vi egentlig kan regne med, og jeg har fortsat en bekymring i maven om, hvor udbredt denne muterede Cluster 5-variant er, siger Henrik Hvidesten.

Han har i løbet fredag mødt mange bekymrede borgere, som har spurgt ham, hvad det er, der foregår.

- Af gode grunde har jeg ikke været i stand til at give dem et kvalificeret svar før nu. Jeg sidder tilbage med en lettelse og samtidig er det bare en meget pinlig sag for myndighederne, tilføjer borgmesteren.

arrow Nørhave: Det er dybt kritisabelt
06. november 2020 kl. 18:52 Opdateret: kl. 18:52
Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk