15. august 2020
Mickhael Monthieux vil politianmelde Ringsted Antenneforening og Danske Inkasso. »Vi mener ikke, at Danske Inkasso har sikret sig, at kontrollere, at Ringsted Antenneforening, rent faktisk har udsendt regninger, rykkere og inkassovarsel«. Privatfoto
Mickhael Monthieux vil politianmelde Ringsted Antenneforening og Danske Inkasso. »Vi mener ikke, at Danske Inkasso har sikret sig, at kontrollere, at Ringsted Antenneforening, rent faktisk har udsendt regninger, rykkere og inkassovarsel«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgergruppe pønser på politianmeldelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgergruppe pønser på politianmeldelse
Ringsted - 13. december 2019 kl. 18:46
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En borgergruppe med Mickhael Monthieux, René Krøll og Sanne Andresen i spidsen pønser nu på, at politianmelde Ringsted Antenneforening og Danske Inkasso.

arrow Læs også: Antenneforening står stadig stærkt

»Vi har besluttet, at vi vil se, om der er grundlag for en politianmeldelse imod Danske Inkasso og Ringsted Antenneforening«, skriver Mickhael Monthieux i Ringsted-gruppen på Facebook, der i de seneste dag har kogt over med beskyldninger af Ringsted Antenneforening som et fupfirma.

De uddyber grundlaget for politianmeldelsen i et andet opslag.

»Vi mener ikke, at Danske Inkasso har sikret sig, at kontrollere, at Ringsted Antenneforening, rent faktisk har udsendt regninger, rykkere og inkassovarsel. Dette skal de gøre ifølge loven om inkassoinddrivelse.«

Regninger kom aldrig

Antenneforeningen beskyldes for at tjene penge på inkassoregninger og diverse andre gebyrer, der kommer sig af regninger, der ikke er blevet betalt til tiden.

Problemet er bare, at medlemmer aldrig har fået sendt regning eller rykkere for deres abonnementer i første omgang.

Flere havde tillige lavet en PBS-betalingsaftale, men ifølge flere medlemmer er aftalen pludselig blevet lukket ned. Pris for åbning? 400 kr. i ekstragebyr.

Uløftet bevisbyrde

Ifølge flere medlemmer har hverken Ringsted Antenneforening eller Danske Inkasso kunne bevise, at de skulle have sendt rykkerne.

- Jeg fik at vide, at de havde beviser for, at de havde sendt rykker til os flere gange. Jeg bad om kopi, men har endnu ikke fået nogen kopi, skriver Pia Ander i tråden til opslaget, hvor Mickhael Monthieux bekendtgør planerne om politianmeldelse.

- Håber, at vi får skovlen under de svindlere, slutter Pia Ander.

I opslaget efterlyser Mickhael Monthieux, René Krøll og Sanne Andresen en jurist eller advokat, der kan formulere en politianmeldelse af Ringsted Antenneforening og Danske Inkasso for dem pro bono.

Ringsted Antenneforening forholder sig stadig tavse om sagen, men kom i går med en tilføjelse til første kommentar - en henvisning til de eftersigende få medlemmer, der skulle have fået inkassovarsler: »Ringsted Antenneforening har over 99% betalende medlemmer«.

arrow Borgere fortsætter kampen efter skrinlagt politianmeldelse
11. februar 2020 kl. 13:46 Opdateret: kl. 13:42
arrow Stormombrust tv-forening meldt til politiet
31. januar 2020 kl. 09:38 Opdateret: kl. 09:58
arrow Borgere er få skridt fra at politianmelde omstridt forening
03. januar 2020 kl. 14:47 Opdateret: kl. 14:47
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk