21. juli 2019
Sådan forestiller arkitekterne sig, at et parkeringshus kan tage sig ud. Her placeret ud til Klosterparks Allé. Illustrationerne er foreløbige.
gallery icon

Se billedserie

Sådan forestiller arkitekterne sig, at et parkeringshus kan tage sig ud. Her placeret ud til Klosterparks Allé. Illustrationerne er foreløbige.
Foto: Martin Langbak
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere frygter for trafik, støj og skygger fra p-hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere frygter for trafik, støj og skygger fra p-hus
Opdateret 24. august 2018 kl. 09:52
Ringsted - 24. august 2018 kl. 09:36
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Shoppingcentret Ringsted Outlet står foran en storstilet udvidelse, der skal styrke centret og tiltrække flere kunder. Men planerne har givet kritiske røster fra nogle af de beboere, der bor i Klosterparken, tæt på centret. Det skriver DAGBLADET Ringsted.

arrow Læs også: Ny butik i Ringsted Outlet

Det viser høringssvar fra en forhøring til en miljøvurdering af projektet, som DAGBLADET Ringsted har fået aktindsigt i. Beboerne er især kritiske over for planerne om et parkeringshus i op til fem etager, ekstra trafik og de støj-, skygge- og lugtgener, der måtte komme.

»I forbindelse med parkeringshuset vil støj og forureningsproblemer blive koncentreret i et væsentligt mindre område og meget tættere på boligområdet«, skriver naboer til centret Karin og Per Nielsen blandt andet i et svar til Ringsted Kommune.

Centerchef for Ringsted Outlet Jeanette Amdal oplyser, at man skam er opmærksom på mange af de forhold, som beboerne har peget på.

- De høringssvar, der er kommet, har vi kigget grundigt på, siger hun.

- Det er bare vigtigt for mig at understrege, at der kun er tale om en afgrænsning af en miljøvurdering. Det er en meget tidlig fase af projektet, og det kan nå at blive ændret mange gange undervejs, siger Jeanette Amdal.

Man har gjort sig mange overvejelser om placering af parkeringshuset, inden man nåede frem til, at det er den bedst mulige placering.

- Der er overvejet alle de muligheder, der er. Heri indgår blandt andet terrænet, og den hældning, der er, flowet i handelen i centret og sammenhængen med bymidten.

Centerchefen understreger, at der vil blive redegjort for de forskellige perspektiver i det endelige lokalplansforslag.

arrow Trafikkaos vil plage borgerne længe endnu
07. juli 2018 kl. 13:49 Opdateret: kl. 19:02

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk