28. oktober 2020
Boligselskabet Alliken håber at kunne påbegynde opførslen af 69 almene familieboliger på Dampmølle-grunden sidst på året.
Boligselskabet Alliken håber at kunne påbegynde opførslen af 69 almene familieboliger på Dampmølle-grunden sidst på året.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boligselskab om Dampmøllen: Regner med første spadestik sidst på året

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boligselskab om Dampmøllen: Regner med første spadestik sidst på året

Boligselskabet Alliken regner med at sætte gang i byggeriet af 69 familieboliger på Dampmølle-grunden sidst på året, hvis Byrådet giver grønt lys til projektet 11. maj.

Ringsted - 22. april 2020 kl. 10:18
Af Victor Andersen

Som beskrevet i DAGBLADET mandag har Dampmøllens ejer, den aarhusianske forretningsmand Uffe Jakobsen, indgået en betinget købsaftale med Boligselskabet Alliken.

Selskabet har planer om at rive de gamle bygninger ned og opføre 69 almene familieboliger. Projektet afhænger af grønt lys fra byrådet i Ringsted Kommune.

Boligselskabet Alliken er ikke et kendt navn i Ringsted, og Dampmølle-projektet er da også deres første af slagsen her i byen.

Alliken, der hører under Domea, er startet i Kalundborg, men har sidenhen slået sig sammen med boligselskaber i Holbæk og Lejre.

arrow Læs også: Billeder: Danmarks største nedbryder skal vælte dampmøllen

- Boligselskabet Alliken har plantet flag mange steder på Midt- og Vestsjælland, så det er naturligt, at de nu interesserer sig for Ringsted. Dampmøllen ligger centralt og fredeligt, og vi er sikre på, at de nye boliger vil være lette at udleje, siger Karsten Pedersen, der er projektudviklingschef i Domea, til DAGBLADET.

Den indgåede købsaftale med Uffe Jakobsen er betinget af, at Ringsted Byråd giver grønt lys og støtter projektet med 14 millioner kroner. Karsten Pedersen er fortrøstningsfuld.

- Vi har haft en lang dialog med kommunen og sikret os, at projektet lever op til alle deres krav. Derfor har jeg en forhåbning og en forventning om, at det falder på plads, siger Karsten Pedersen.

Får Boligselskabet Alliken en opadvendt tommelfinger fra byrådet, så regner Karsten Pedersen med, at første spadestik til de 69 boliger kan tages sidst på året.

DAGBLADET har været i kontakt med sælger af Dampmøllen, Uffe Jakobsen, der dog ikke ønsker at udtale sig, før Byrådet har taget en beslutning 11. maj.

arrow Billeder: Kom med inden for i dampmøllen inden den forsvinder
04. september 2020 kl. 11:09 Opdateret: kl. 11:09
arrow
04. september 2020 kl. 10:53 Opdateret: kl. 10:53
arrow Byråd bakker op om nedrivning af dampmølle
11. maj 2020 kl. 22:01 Opdateret: kl. 13:40
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk