19. maj 2019
Maiken Dysted, til venstre, og Camilla Fobian, BoligOne Ringsted, har åbnet kontor i Tinggade 1. Foto: Bodil Pinholt
Maiken Dysted, til venstre, og Camilla Fobian, BoligOne Ringsted, har åbnet kontor i Tinggade 1. Foto: Bodil Pinholt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BoligOne er åbnet i Tinggade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BoligOne er åbnet i Tinggade
Ringsted - 06. november 2018 kl. 09:16
Af Bodil Pinholt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et år som BoligOne ejendomsmægler i Ringsted udvider Maiken Dysted nu og får en medindehaver, ejendomsmægler Camilla Fobian.

Samtidig er ejendomsmæglerfirmaet flyttet fra Maiken Dysteds hjemmeadresse til Tinggade 1. Her åbnede firmaet i sidste uge. Årsagen er, at der er fart på ejendomsmarkedet i øjeblikket, og BoligOne vil gerne være mere synlige.

Maiken Dysted er 39 år og har været mægler og valuar siden 2005. Hun er også uddannet inden for den finansielle sektor, hvor hun har været beskæftiget med ejendomsvurdering. Hun er bosiddende i Ringsted med sin mand og børn og kender derfor byen og dens tilbud rigtig godt.

Camilla Fobian, 37 år, var med til at etablere BoligOne kæden tilbage i 2007, og hun har arbejdet som selvstændig mægler i området siden.

De to ejendomsmæglere vil gerne give kunderne mulighed for at møde dem helt uforpligtende.

Bolighandel handler om tillid og kræver god kemi mellem sælger og mægler. Forretningen skal være et godt mødested både før og under salgsforløbet.

- Af samme årsag har vi planer om at holde boligcafe med lang åbningstid den første torsdag i hver måned, hvor man uden tidsbestilling kan få gratis rådgivning, oplyser Maiken Dysted og Camilla Fobian.

Her kan boligsælgere og boligkøbere spørge om alt vedrørende bolig, indretning og renovering.

Det er ikke fast åbningstid på kontoret, for mæglernes arbejde foregår ofte ude hos sælger. Derfor tilrådes det, at man bestiller tid på forhånd.

- Vores mål er at levere personlig tilpasset rådgivning med servicen i top hver gang. Tilsammen har vi stor erfaring med ejendomsvurdering og er gode til at se mulighederne i enhver ejendom, sætte prisen præcist og finde den helt rigtige køber, lyder det fra Camilla Fobian.

- Vi kan stå for det hele fra salgsvurdering til nøgleoverdragelse, medmindre sælger gerne selv vil bidrage med det, de bedst kan. Sammen om et godt boligsalg er ikke bare noget vi siger, fortsætter hun.

Et af de områder, der er rigtig godt gang i lige nu er Benløse, og det gælder især lejligheder og rækkehuse.

- Der er stadig fornuftige priser. Niveauet er lidt lavere end i Ringsted, og mange købere kan være med, oplyser Maiken Dysted.

Udvidelsen og åbningen fejres med en reception den 23. november fra klokken 12.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk