19. oktober 2019
Selv til Midtsjællands Gymnasiums årlige gallafest kan det være fristende at ankomme i en moon car. Billedet er fra ankomsten til gallafesten i 2016. Foto: Mie Neel
Selv til Midtsjællands Gymnasiums årlige gallafest kan det være fristende at ankomme i en moon car. Billedet er fra ankomsten til gallafesten i 2016. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn kan få kørekort til Moon Cars

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn kan få kørekort til Moon Cars
Opdateret 24. maj 2019 kl. 13:13
Ringsted - 24. maj 2019 kl. 12:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En af de mange boder på Ringsted Børnefestival i Lystanlægget lørdag 25. maj klokken 10-16 er lavet af 8.D fra Campusskolen.

arrow Læs også: Workshop, trylle-Lars og magisk spaghetti på Søholmskolen

Der er omkring 12 elever, som har meldt sig frivilligt til at stå i boden med navnet CampuSKØREskole. Den henvender sig til børn i alderen 3-15 år. De kan på en bane med forskellige opgaver lære at køre i bil helt gratis. Når man har færdiggjort banen i en af de tilgængelige Moon Cars, får man et kørekort med navn og dato. Køreskolen skal minde lidt om LEGO-lands og Bon-Bon lands køreskole, hvor man til slut får et kørekort.

Der vil stå elever fra 8.D, som hjælper dem, der gerne vil prøve banen. De mindste børn må gerne få hjælp af enten søskende eller deres forældre.

Der er kun et lille antal mooncars, som er de biler, man får lov til at køre i, så derfor håber eleverne i 8.d., at man vil have tålmodighed, hvis der er lidt kø.

Eleverne fik det som en opgave af deres skoleledelse, da OK-benzin gerne ville sponsorere aktiviteten. Da 8.d. var på hyttetur, udviklede eleverne ideer til projektet. Selvom man først fik noget at vide om køreskolen, blev opgaven undervejs ændret, og eleverne var desværre nødt til at kassere deres ideer og gå tilbage til tegnebrættet for at udvikle nogle nye.

- Det har været rigtig sjovt og hyggeligt at udvikle ideer, så børnene på festivalen kan prøve vores bod og få nogle sjove og gode minder med fra det, fortæller eleverne fra 8.D.

Artiklen er skrevet af børnereporterne Mathilde og Emilie fra 8.d. på Campusskolen i Ringsted.

arrow Børnefestival byder på over 70 aktiviteter
24. maj 2019 kl. 13:25 Opdateret: kl. 13:25

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk