12. maj 2021
Gökhan Muchu er indehaver af bøfrestauranten The Meatery. Han glæder sig over at kunne byde sine gæster vel(be)kommen i dag, men ærgrer sig over, at de ikke fik længere tid til at forberede genåbningen. Foto: Thomas Olsen
Gökhan Muchu er indehaver af bøfrestauranten The Meatery. Han glæder sig over at kunne byde sine gæster vel(be)kommen i dag, men ærgrer sig over, at de ikke fik længere tid til at forberede genåbningen. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøfrestaurant efter bumlet genåbning: Vi er blevet taget med bukserne nede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøfrestaurant efter bumlet genåbning: Vi er blevet taget med bukserne nede
Ringsted - 21. april 2021 kl. 12:44
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

- Det er dejligt at være tilbage igen, men vi er lidt blevet taget med bukserne nede.

arrow Læs også: Bar-brok over bordreservationer

Sådan siger Göhkan Muchu, der efter regeringens første udmelding om den gradvise genåbning af landet havde regnet med at åbne sin bøfrestaurant The Meatery den 6. maj.

At det nu er blevet noget tidligere både glæder og frustrerer ejeren, der samtidig forventede at åbne søsterrestauranten i Slagelse i maj.

- Det hele stod klar til maj, men nu har vi måtte tilkalde medarbejdere og komme op i gear langt tidligere end forventet. Vi har bl.a. haft store problemer med vores leverandører, der ikke har kunne sadle lige så hurtigt om som ønsket, siger Gökhan Muchu fra et vindblæst hjørne udenfor restauranten på Nørregade.

- Ja, det er jo typisk, at vejret lige skulle vende, når man åbner, tilføjer han med et fast greb om kaffekoppen, så den ikke flyver væk.

Et begrænset menukort

Når restauranten åbner, er det med et begrænset menukort indtil den 6. maj.

- Fordi det er gået så hurtigt, har vi simpelthen ikke kunne få alt hjem. Derfor kører vi 60-70 pct af vores faste menukort, og man kan stadig få vores bestsellerbøffer, men vi mangler stadig lige det sidste, siger han.

The Meatery er klar til at vende bøffer fra den 21. april, men begræder, at de ikke har haft tid nok til at forberede. Bl.a. har der været udfordringer med levering. Foto: Jens Wollesen

Noget, der til gengæld har været der længe i restauranten, er de kødfristelser, der pryder stedets gennemsigtige køleskab. Alle gæster har udsyn til kølerens kødudskæringer, der har ligget klar til servering siden december.

- Desto længere tid, der går, desto bedre og mere mørt kød, men det er selvfølgelig penge ud ad vinduet for mig. Jeg nåede lige at få kødet leveret, inden det hele lukkede ned igen, siger Gökhan Muchu.

Ingen spontanitet

Nu kan han snart forvente, at udskæringerne fra Argentina, Japan, Australien eller Danmark bliver forvandlet til saftige og smagfulde bøffer på panden.

- Jeg har fået masser af reservationer ind for de kommende dage, så det er kun godt. Jeg synes dog stadig at reglen om, at der skal gå 30 minutter fra bordbestilling til ankomst, er tåbelig, siger Gökhan Muchu og slutter med en stille (bord)bøn til politikerne:

- Det er jo altid fedt at kunne være spontan og sige »kom skal vi ikke tage os en bøf«, så jeg håber meget, at den regel bliver fjernet.

arrow Kro jubler: Jeg er helt oppe at køre lige nu
21. april 2021 kl. 12:21 Opdateret: kl. 12:20
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk