29. maj 2020
- Der er kommet fokus på sundhed og fitness. Bodybuilding er en ekstremsport, men vi går op i, at folk passer på sig selv, siger Palle West, der er formand for Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund om weekendens DM. Foto: Facebook
- Der er kommet fokus på sundhed og fitness. Bodybuilding er en ekstremsport, men vi går op i, at folk passer på sig selv, siger Palle West, der er formand for Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund om weekendens DM. Foto: Facebook
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bodybuildere fejrer 40 års jubilæum ved DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bodybuildere fejrer 40 års jubilæum ved DM

Når DM i bodybuilding løber af stablen i weekenden i Ringsted Kongrescenter, markerer det samtidig Dansk Bodybuilding og Fitness Forbunds 40 års jubilæum.

Ringsted - 11. oktober 2019 kl. 16:34
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stærke mænd og kvinder indtager i weekenden Ringsted Kongrescenter, som igen er vært for DM i bodybuilding. I år er dog et særligt år, da det danske bodybuilding forbund kan fejre 40 års jubilæum.

- Det bliver jo ekstra specielt i år, fordi vi har vores jubilæum. Konkurrencen kommer til at foregå som vanligt, men vi kommer til at gøre mere ud af lyd, lys og sceneopsætning, ligesom vi kommer til at livestreame fra konkurrencen. Derudover får vi en videohilsen fra den oprindelige grundlægger af forbundet, siger Palle West, der er formand i Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund til DAGBLADET.

Fokus kommer som vanligt til at være på store muskler, men konkurrencen er blevet mere helhedsorienteret, fortæller formanden.

- Der er kommet mere fokus på sundhed og fitness. Det er en ekstremsport, men vi går op i, at folk passer på sig selv, siger Palle West, som anbefaler alle med interesse for fitness at lægge vejen forbi kongrescenteret.

- Et af trækplastrene i år bliver uden tvivl, at vi får besøg af vores tre europamestre, som kommer på scenen og bliver hyldet. Og det store tæppefald ved konkurrencens start, hvor alle deltagerne er på scenen, bliver også en oplevelse, siger Palle West.

DM i bodybuilding finder sted lørdag og søndag. Dørene åbner klokken 9.00, mens konkurrencen starter klokken 10.00.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk