17. september 2019
Sådan kan Ringsted Biogasanlæg komme til at se ud, hvis produktionen udvides til det maksimale. Illustration: Ringsted Kommunes materiale fra forhøring til miljøvurdering.
Sådan kan Ringsted Biogasanlæg komme til at se ud, hvis produktionen udvides til det maksimale. Illustration: Ringsted Kommunes materiale fra forhøring til miljøvurdering.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biogasanlæg søger om at tredoble produktionen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biogasanlæg søger om at tredoble produktionen
Ringsted - 15. april 2019 kl. 14:40
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Biogas har ansøgt Ringsted Kommune om at kunne udvide produktionen af anlægget til det tredobbelte - fra nuværende 36.500 tons om året til 109.500 tons om året. Det bekræfter biogasanlæggets ejer Michael Dejløw Mølgaard ifølge DAGBLADET Ringsted.

- Det har vi gjort, fordi det går bedre med vores anlæg end forventet. I første omgang vil vi gerne putte lidt mere ind i vores tanke, end vi har tilladelse til. Men hvis vi gør det, skal vi betale 500.000 kroner for den store ansøgning. Derfor kan vi lige så godt give den fuldt skrald, for så har vi betalt én gang for alle, siger Michael Dejløw Mølgaard.

Han understreger, at der næppe bliver brug for udvidelsen foreløbigt.

- Det vil kræve, at vi skal bygge nye tanke til 30 millioner kroner, og det bliver først om fem-ti år - eller aldrig.

Ringsted Kommune er i gang med at lave en miljøvurdering af udvidelsen. Nordrup Vandværk har protesteret imod udvidelsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk