18. maj 2021
Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Power har åbnet butik nummer 20

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Power har åbnet butik nummer 20
Ringsted - 12. april 2021 kl. 08:27
Af Jakob Fønss

Administrerende direktør i Power Jesper Boysen talte ned fra tre, inden han mandag morgen klippede snoren over til elektronikkædens 20. butik i Danmark.

Butikken i indkøbscenteret RingStedet på Klosterparks Allé i Ringsted er kædens første franchisebutik i Danmark, og Jesper Boysen valgte derfor symbolsk at overrække en stor nøgle til de to ejere Steen Jensen og Jesper Petersen, som i forvejen driver fire Punkt1, en Expert- og en Lysmesterbutik på Midt- og Vestsjælland.

- Det er noget, som vi har set frem til i lang tid og nu glæder vi os bare til at byde kunderne velkommen, sagde en glad Steen Jensen til sn.dk.

På grund af coronarestriktionerne skal alle kunder bestille tid for at komme ind i den nye butik på åbningsdagen. Klokken 7 i morges stod de første kunder klar, og gennem dagen vil der løbende blive lukket nye kunder ind i butikken.

Lige under 2000 kunder har indtil videre sikret sig billet til et besøg i butikken allerede på åbningsdagen.

- Der er fortsat ledige tider i dag, men ellers er vi her også i morgen, påpeger Steen Jensen

Velfungerende system

Billetsystemet fungerede problemfrit ved åbningen og det færre antal kunder gav et fint flow gennem butikken og ud til særligt opsatte betalingsterminaler i et telt på parkeringspladsen.

- Vi har brugt samme system i Kolding og Horsens, og det fungerer rigtig godt. Det er helt sikkert noget, som vi tager med videre, påpeger Jesper Boysen.

Han glæder sig til at følge udviklingen for Powers første franchisebutik i Danmark. Konceptet har været en succes i Norge, og det forventer Jesper Boysen også, det bliver i Danmark.

- Her får vi det bedste af to verdener med et velfungerende Power-koncept kombineret med det lokale købmandskab, tilføjer Jesper Boysen.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk